به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی، مناسبتهای مذهبی در دفتر امام جمعه شلمزار برگزار شد.
حجتالاسلام سیدحسن چراغی، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان کیار ضمن تشکر از حاضرین به خاطر حضور در این جلسه، هدف از برگزاری این جلسه را برنامهریزی جهت برگزاری جشن باشکوه بهمناسبت ولادت امیرالمؤمنین علی(ع) و همچنین ایام پرخیر و برکت ماه رجب و آیین معنوی اعتکاف اعلام کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه آیین معنوی اعتکاف باید بهصورت مردمی انجام شود از اعضای ستاد شئون فرهنگی خواست در این رابطه به کارکنان خود اطلاعرسانی کرده و آنها را جهت شرکت در این مراسم ترغیب کنند، ولی موضوع مهم این است که در سطح شهر شلمزار به صورت منسجم یک مکان برای آقایان و مکانی برای بانوان با اولویت مسجد جامع درنظر گرفته شود اما در مورد جشن ولادت حضرت علی(ع) هر سازمانی به فراخور توانمندی مادی و معنوی خود این جشن را حمایت کند تا جشنی درخور حضرت علی(ع) با مسئولیت کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی تبلیغات اسلامی شهرستان کیار برگزار شود.
در ادامه این نشست هر کدام از اعضای ستاد شئون نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند و مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ گفتنی است، این مراسم 17 فروردینماه در دفتر امام جمعه شلمزار برگزار شد.