کد خبر: 3486783
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴

ولایت فقیه، اساس و مبنای فکری نظام اسلامی است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زاهدان گفت: ولایت فقیه، اساس و مبنای فکری نظام اسلامی می‌باشد که ضامن عدم انحراف نهادها و سازمان‌های مختلف حکومتی از وظایف اصیل اسلامی‌شان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 20 فروردین‌ماه با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی، گفت: یکی از خدمات بزرگ امام خمینی(ره) این بود که بعد از گذشت قرن‌ها، ولایت فقیه را از دل اسلام گرفته و به جامعه بشری هدیه کردند.
امام جمعه شهرستان زاهدان افزود: ولایت فقیه، اساس و مبنای فکری نظام اسلامی می‌باشد که ضامن عدم انحراف نهادها و سازمان‌های مختلف حکومتی از وظایف اصیل اسلامی‌شان است.
وی اظهار کرد: اینکه بعد از گذشت 37 سال، انقلاب اسلامی ما همچنان استوار و هر روز نیرومندتر از گذشته به دنبال تحقق آرمان‌های اسلامی و انسانی خود می‌باشد، به برکت وجود ولایت فقیه است.
آیت‌الله سلیمانی بیان کرد: پیشوایان دینی در دوران غیبت، مسئولیت هدایت امت و جلوگیری از انحرافات را بر عهده دارند و مردم نیز موظف به تبعیت، حمایت و پیروی از آن بزرگواران هستند.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید به «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» عنوان کرد: حل مشکلات اقتصادی جامعه، نیازمند برنامه‌ریزی صحیح و تلاش جدی است؛ بدون اقدام و عمل و تنها با تکیه بر شعار، نمی‌توان دردی از مردم دوا کرد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در پایان با تأکید بر همکاری دولت و ملت برای تحقق اقتصاد مقاومتی، افزود: ملت ایران در سال گذشته دو حماسه زیبای 22 بهمن و هفتم اسفندماه را خلق کردند و امیدواریم در سال جاری هم با حضور در صحنه، پاسخگوی واقعی مطالبه مقام معظم رهبری باشند.
captcha