کد خبر: 3487447
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳

حرمین عسکریین(ع)؛ میزبان خیل عظیم زائران

گروه بین‌الملل: اداره اوقاف شیعیان عراق از حضور گسترده عاشقان اهل بیت(ع) در حرمین امامین عسکریین(ع) در سامرا به مناسبت سالروز شهادت امام هادی(ع) خبر داد.

حرمین عسکریین(ع)؛ میزبان خیل عظیم زائران
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری «براثا»، «سامی المسعودی»، معاون اداری و مالی اداره اوقاف شیعیان عراق، دیروز، 22 فروردین‌ماه، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: شهر سامرا هم اکنون میزبان خیل عظیم زائران و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

وی افزود: زائران و عاشقان امام هادی(ع) از استان‌‌های مختلف عراق خود را برای گرامیداشت سالروز شهادت این امام همام به سامرا رسانده‌اند.

المسعودی در ادامه اظهار کرد: مراکز و ادارات خدمت‌رسانی به زائران، جلسه‌ای را به منظور انجام اقدمات لازم رفاهی برگزار کرده‌اند.

گزارش‌ها همچنین حاکی است، شیعیان در سراسر جهان با انتشار توئیت‌هایی در شبکه اجتماعی توئیتر، سالروز شهادت امام هادی(ع) را تسلیت گفتند.

لازم به ذکر است، سامرا یکی از شهرهای بزرگ استان صلاح‌الدین عراق است، در این استان علاوه بر مرقد مطهر امامین عسکریین(ع)، مرقد امامزاده «سید محمد»(فرزند بزرگ امام هادی(ع))، در شهر بلد، مرقد مادر گرامی صاحب عصر(عج) و همسر امام حسن عسکری(ع) و «گنبد غیبت» که غیبت امام زمان(عج) در آنجا صورت گرفت، وجود دارد.

captcha