به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، برخی از هالی هنر درباره ارتباط زندهیاد فرجالله سلحشور با هنر انقلاب طی چند روز گذشته اظهار نظرهایی کردهاند که در این خبر به دو نمونه اشاره میکنیم. احمد شاكری درباره زنده یاد فرجالله گفته است: فرجالله سلحشور در بسیاری از آثار خود، هویت اثر را از منابع دینی، قرآن و اهل بیت (ع) گرفته بود و وضعیت موجود را جدا از سخن الهی نمیدید. وی همچنین مرزبندی شفافی داشت و موضعگیریهایش بسیار روشن بود كه این خصوصیات در آثارش هم به خوبی وجود داشت.
وی تأكید كرد: مجموع آثار این كارگردان، هنر انقلابی را به تصویر كشیده است و او همواره آثاری محتواگرا تولید كرده. در ضمن سلحشور یك فیلمساز مسلط به تاریخ اسلام بود و بر این نكته تأكید داشت كه آثار هنری باید بر اساس حقیقت ساخته شود و داستان راست و حقیقی هم فقط در قرآن وجود دارد.
سلحشور جرئت زیادی داشت
رحیم
مخدومی نیز درباره نسبت زندهیاد فرجالله سلحشور با هنر انقلاب اسلامی، گفت: زندهیاد سلحشور وارد حوزهای شده بود كه هنرمندان متعهد كمتر جرئت ورود به آن را داشتند؛
چرا كه در آن زمان، هنوز فضای هنر و سینما با آموزههای دینی ارتباطی نداشت و
سلحشور برای اولین بار این كار را انجام داد كه قطعا این مهم، نیاز به جرئت زیادی
داشت.
وی ادامه داد: همچنین هنرمندان در آن مقطع آشنایی زیادی با این فضا
نداشتند و قطعاً ورود به چنین فضایی باعث تنها شدن سلحشور شد؛ ولی سلحشور نه تنها
در این فضا در ردههای آخر قرار نگرفت، بلكه به رده اول رسید و با سرعت این فضا را
طی كرد.
نویسنده كشورمان تصریح كرد: سریال «یوسف پیامبر» تنها سریالی در تاریخ
این كشور است كه در تمام كشورها چه كشورهای اسلامی و چه غیراسلامی پخش شد و این
نشان دهنده طی شدن سریع این مسیر توسط سلحشور است.
مخدومی در پایان گفت: سلحشور به خاطر ایمان و یقینی كه به این مسیر داشت توانست به خوبی در این فضا كار كند و به همین دلیل باید برای كسانی كه میخواهند در مسیر سینمای متعهد حركت كنند، الگو قرار بگیرد.