کد خبر: 3487871
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲

حضور ائمه جماعات كانون​هاي مساجد خوزستان در دوره سراسري «سفيران آسماني»

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خوزستان از اعزام 85 نفر از ائمه جماعات كانون​هاي مساجد خوزستان در دوره سراسري «سفيران آسماني» خبر داد.

حسين براتی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور و رویکرد خوبی که در حوزه مسائل آموزشی طی سنوات گذشته و در طلیعه امسال در دستور کار قرار گرفته است، تقویت مباحث آموزشی در بخش‌های مختلف کانون‌های مساجد اعم از ائمه جماعات، مدیران، کارشناسان، مربیان، کتابداران و اعضای فعال کانون‌ها در دستور کار است.

وي ادامه داد: اولین دوره آموزشی امسال با حضور ائمه جماعات کانون‌هاي مساجد برگزار می‌شود و در ادامه بخش‌های مختلف کانون‌ها مثل مربیان، مدیران، کتابداران، اعضای فعال و سرگروه‌ها هر کدام در طول سال 95 در زمان‌های متفاوتی در اين دوره‌های آموزشی شرکت مي‌کنند.

براتي با بيان اينكه سال گذشته افرادی از استان به نمایندگی از کانون‌های مساجد استان در دوره​هاي آموزشي شرکت کردند، افزود: در همین راستا دوره «سفیران آسمانی» از 19 تا 22 اردیبهشت با حضور 1600 نفر از ائمه جماعات منتخب کانون‌های مساجد کشور برگزار مي‌شود كه از خوزستان 85 نفر از ائمه جماعات كانون​هاي مساجد حضور می‌یابند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد خوزستان ادامه داد: این دوره در شهر مقدس قم در کنار مضجع شریف حضرت معصومه(س) در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار خواهد شد. ان شاءالله ائمه جماعات اين دوره آموزشي را به خوبي طي كنند و از فضای ملکوتی و معنوی این شهر مقدس بهره كافي و وافي را ببرند.

وي گفت: در همین راستا یکی از بخش‌هاي اين دوره آموزشي، زیارت کریمه اهل‌بیت(ع)، مسجد مقدس جمكران و دیدار با علما و مراجع و بازدید از مؤسسات فرهنگی و قرآنی شاخص شهر قم است.

براتي در پايان خاطرنشان كرد: آنچه دبیرخانه كانو​ن​هاي مساجد استان در حال حاضر پیگیر آن است تدوین برنامه سال 95 است که بخشی از آن از ناحیه استان پیش‌بینی و به دفتر مركزي پیشنهاد داده می‌شود. برنامه استان‌ها جمع‌​آوري و جمع​بندي شده و به زودی نشستی در دفتر مرکزی با حضور مدیران کل و مسئولان دبیرخانه کانون‌های مساجد سراسر کشور به منظور  عقد تفاهم​نامه سال 95 و پيش​بيني افق برنامه‌ای و کاری دبیرخانه مساجد برگزار مي​شود. ان شاالله امسال سال خوب و پر خير و بركتي براي مجموعه كانون​هاي مساجد رقم بخورد.

captcha