وی افزود: این سخن به این معنی است که برخی اعمال شاید کوچک به نظر برسد ولی در درگاه الهی بسیار عظیم و بزرگ و پر برکت است که از این اعمال میتوان به اعتکاف اشاره کرد.
این مرجع تقلید گفت: برخی تصور میکنند که اعتکاف یعنی سه روز گوشهنشینی در یک مسجد و سپس انسان با روزه و خواب و استراحت و یک عمل ام داوود به خانه خود بر میگردد ولی آثار و برکات اعتکاف به این جا خلاصه نمیشود.
وی اظهار کرد: وقتی مشاهده میکنیم که اعضای یک خانواده این چنین درگیر برکات اعتکاف میشوند باید به این مطلب رسید که این عمل چه برکاتی در زندگی ما دارد و به همین خاطر باید به این مراسم توجه بیشتری داشته باشیم.
این مرجع تقلید یادآور شد: اعتکاف صرفا عملی نیست که از اسلام نشئت گرفته باشد زیرا در ادیان دیگر نیز وجود داشته است و حتی بین بتپرستان نیز عمل شایعی بود زیرا آنها خود را با بت تنها میگذاشتند و روزها به عبادت او میپرداختند ولی اسلام به این عمل روحی الهی داد.
وی با اشاره به این مطلب که اصل اعتکاف اسلامی در ماه رمضان بود، افزود: پیامبر اکرم(ص) در ماه رمضان معتکف میشدند و حتی یک سال که بخاطر یکی از غزوات در جنگ بودند سال بعد قضای این عمل را به جای آوردند که نشان میدهد که این روزها چه ایام مبارک و اعتکاف چه عمل خاصی است.
وی گفت: اعمال ام داوود و شان ایام البیض باعث شد که بعدها گرایش شیعیان به این عمل در این ماه زیاد شود چنانچه اعتکاف رمضانیه نیز در ایران و بین متدینین مرسوم است.
وی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی و تاثیر انقلاب در گسترش این عمل عبادی بیان کرد: اعتکاف پس از انقلاب احیاء و از دایره مراجع و یک سری از علما و طلاب خارج شد و به سطح جامعه و حتی کشورهای دیگر وارد شد که بسیار مهم و ارزشمند است.