کد خبر: 3489124
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱

آغاز رقابت 1700 دانش‌آموز یزدی در جشنواره «قرآن، نماز و عترت» +عکس

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی‌وچهارمین جشنواره بزرگ «قرآن، نماز و عترت» دانش‌آموزان استان یزد صبح امروز با حضور مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش‌ و پرورش آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، آیین افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره بزرگ مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان استان 28 فروردین ماه با حضور فرماندار یزد، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل اوقاف و جمعی از فرهنگیان و دانش‌آموزان در پژوهشکده تعلیم و تربیت برگزارشد.


سفیران قرآن در مدارس فعالیت خواهند کرد

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش‌وپرورش در این مراسم از همه بسته‌های فرهنگی و ورزشی وزارت آموزش‌ و پرورش که به دانش‌آموزان ارائه می‌شود به عنوان ارزش و معروف یاد کرد و اظهار کرد: شما دانش‌آموزان قرآنی از میان این بسته‌های فرهنگی، برترین و والاترین را انتخاب کرده‌اید و در عرصه مسابقات قرآن، نماز و عترت پای گذارده‌اید و من انتخاب شایسته شما را تحسین می‌کنم.

وی از شرکت‌کنندگان این مسابقات به عنوان سفیران قرآنی در مدرسه و جامعه یادکرد و از دانش‌آموزان خواست برای جذب سایر همکلاسی‌های خود در برنامه‌های قرآنی تلاش کنند.

مسیب‌زاده به تفاهم آموزش و پرورش و اوقاف برای جلوگیری از یک کار موازی اشاره کرد و افزود: براساس این تفاهم مسابقات قرآنی دانش آموزی و شکوفه‌های قرآنی اوقاف در هم ادغام و برگزیدگان این مسابقات به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی در مسابقات جهانی شرکت می‌کنند.

این مسئول برنامه‌های قرآنی وزارت آموزش و پرورش برای دانش آموزان را یادآورشد و طرح حفظ موضوعی قرآن و حفظ ترتیبی، طرح امام شناسی، طرح مبین و احیای مراکز دارالقرآن‌ها را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.


هرکس با قرآن مأنوس شد نورانی می‌شود

علی سرداری اردکانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان یزد نیز دراین مراسم با برشمردن اثرات همنشینی و انس با قران گفت: قرآن نور است و هرکس با قرآن مأنوس باشد نورانی می‌شود.

وی دانش آموزان قرآنی را به آشنائی بیشتر با مفاهیم قرآنی توصیه کرد و اظهار کرد: سبک زندگی شما دانش‌آموزان باید قرآنی باشد و تلاش کنید برای همکلاسی‌های خود الگو باشید و آنان را به انس با قرآن تشویق نمایید.

وی از رقابت 1700 دانش آموز برگزیده استان در جشنواره بزرگ قرآن، نماز و عترت استان در 14 رشته خبر داد و افزود: این جشنواره به مدت 4 روز ادامه دارد و برترین‌ها به مسابقات مرحله کشوری راه می‌یابند.


رقابت 1700 دانش‌آموز یزدی در جشنواره «قرآن، نماز و عترت» آغاز شد

رقابت 1700 دانش‌آموز یزدی در جشنواره «قرآن، نماز و عترت» آغاز شد

آغاز رقابت 1700 دانش‌آموز یزدی در جشنواره «قرآن، نماز و عترت» +عکس

captcha