کد خبر: 3489831
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶

طنین صوت قاری ایرانی در مسجد الرحمن بروکسل + عکس و فیلم

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام موسوی‌درچه‌ای به دعوت مؤسسات اسلامی، فروردین ماه در محافل قرآنی بلژیک، آلمان، هلند و سوئد حضور یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام سیدمحمد‌جواد موسوی‌درچه‌ای، مدرس و قاری ممتاز کشورمان، فروردین‌ امسال از سوی چند مؤسسه اسلامی در اروپا به کشورهای آلمان، هلند، بلژیک و از سوی مرکز اسلامی امام علی(ع) به شهر استکهلم سوئد دعوت شد.
وی طی این حضور در بیش از 15 محفل قرآنی که در جو گرم و صمیمی تشکیل شده به اجرای برنامه پرداخته است. حضور گرم و صمیمی ایرانیان و دیگر مسلمانان مقیم در این کشورها و اروپاییان دارای فطرت پاک اعم از بانوان و آقایان با نشستن پشت رحل‌های قرآن چیده شده، از نکات قابل تأمل این مراسم معنوی بود.
گزارش تصویری حضور در محافل قرآن بلژیک
این محافل به منظور نهادینه‌ کردن ارزش‌های اسلامی، فرهنگ ناب اهل البیت و انتشار پیام انقلاب اسلامی، آشنایی جوانان با آموزه‌های قرآنی و ترغیب آنان به انس بیشتر با کلام الله مجید برپا شد.
لازم بذکر است؛ حجت‌الاسلام موسوی‌درچه‌ای در سال 86 رتبه نخست مسابقات بین‌المللی قرآن هندوستان را کسب کرد. همچنین او دارای جلسات آموزش عمومی قرآن است که هر هفته صبح‌های جمعه به طور ثابت در مسجد جامع المهدی(عج) شهرری برگزار می‌شود.
در ذیل تلاوتی از سوره‌های نساء آیات 95 و 96 و سوره انسان آیات 5 تا 22، سوره کوثر و ابتهالی کوتاه در مسجد الرحمن شهر بروکسل در بلژیک ارائه می‌شود. این تلاوت با تشویق صلوات قرآنی حاضران در جلسه همراه بود.


captcha