کد خبر: 3489953
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵

انتصاب یک فعال هنر قرآنی به سمت مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری

گروه هنر: کوروش زارعی، بازیگر و کارگردان تئاتر طی حکمی از سوی فاضل نظری به سمت مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) طی حكمی از سوی فاضل نظری؛ معاون هنری حوزه هنری، كوروش زارعی؛ نویسنده، كارگردان و بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران به سمت مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شد.

متن حكم انتصاب كوروش زارعی به شرح ذیل است:

«جناب آقای كوروش زارعی

نظر به صلاحیت‌ها و تجربه‌های هنری و سوابق ارزشمند جنابعالی در عرصه فرهنگ و هنر؛ به موجب این حكم به عنوان مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری منصوب می‌شوید.

از جنابعالی انتظار می‌رود با شناخت ظرفیت‌های ستاد و استان‌ها، همت خود را در برنامه‌ریزی برای ایجاد و بهره‌مندی از ظرفیت‌های تازه و پرورش گروه‌های نمایشی جوان متعهد و حمایت هدفمند از تولید متن نمایشی و تولید تئاتر فاخر مصروف و معطوف نمایید.

امید است با توجه به آشنایی و شناخت جنابعالی نسبت به اهداف مقدس حوزه هنری و نقش مؤثر مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ و هنر در این مسئولیت موفق و سربلند باشید. ان‌شاءالله.»

این گزارش حاکی است، پیش از کوروش زارعی؛ رحمت امینی مدیریت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری  را عهده‌دار بود

 یادآور می‌شود، عمده فعالیت‌های هنری کوروش زارعی در عرصه بازیگری، نویسندگی و کارگردانی معطوف به آثار دینی و قرآنی بوده است.

captcha