کد خبر: 3490100
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹

افزایش دامنه تور وهابیت در مسابقات بین‌المللی قرآن اندونزی

گروه بین‌الملل: مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن و حدیث اندونزی که هرساله با حمایت سفارت عربستان در شهر جاکارتا برگزار می‌شود، امسال در هفتمین دوره خود شاهد افزایش تعداد متسابقان از کشورهای بیشتری است.

افزایش دامنه تور وهابیت در مسابقات بین‌المللی قرآن اندونزی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Antara News»، مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن و حدیث نبوی که هر ساله از سوی آل‌سعود و با نام پادشاه عربستان در سطح کشورهای منطقه آسه‌آن ـ اقیانوسیه در اندونزی برگزار می‌شد، دوشنبه، 30 فروردین درحالی مراسم افتتاحیه را پشت سر گذاشت، که شرکت‌کنندگانی از کشورهای بیشتری به این رقابت‌ها دعوت شده‌اند.

این مسابقات دوره‌های گذشته در سطح کشورهای منطقه آسه‌آن ـ اقیانوسیه برگزار می‌شد اما امسال عربستان این رقابت‌ها را در سطح آسیا ـ اقیانوسیه برپا کرده؛ به‌گونه‌ای که به‌جز کشورهای آسه‌آن (اتحادیه جنوب شرق آسیا: تایلند،‌ برونئی، مالزی، اندونزی، سنگاپور، ویتنام،‌ فیلیپین، لائوس، میانمار و کامبوج) نمایندگانی از دیگر کشورها همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، استرالیا، قزاقستان، روسیه، هنگ‌کنگ و نیوزیلند نیز حضور دارند.

بدین ترتیب 25 کشور در این مسابقات حضور دارند و در مجموع 140 شرکت‌کننده 13 تا 20 ساله از این کشورها تا پنج‌شنبه، 2 اردیبهشت با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

عربستان هرساله در کشورهای متعدد آسیایی و آفریقایی مسابقات قرآن متعددی را در سطح ملی و بین‌المللی برگزار می‌کند تا زیر پرچم قرآن به ترویج اندیشه‌های وهابی و تکفیری خود بپردازد؛ چرا که در حاشیه این مسابقات، همایش‌ها و برنامه‌های تبلیغی متعددی برپا می‌شود و سخنرانان آن عمدتا مبلغان وهابی هستند.
 «سلمان بن فهد العودة»، از مبلغان سرشناس وهابی و نیز برخی اعضای شورای علمای عربستان(که ریاست آن را عبدالعزیز بن‌عبدالله آل‌الشیخ، مفتی اعظم عربستان برعهده دارد)، از جمله افرادی هستند که در سمینارهای حاشیه‌ای این مسابقات به ترویج اندیشه وهابیت اقدام کرده‌اند.

تمامی این فعالیت‌ها در حالی انجام می‌شود که آل‌سعود در رأس آن قرار دارد، دولتی که اسلام را به شیوه خود و حتی به نام خود به جهانیان تزریق می‌کند و برای نشر تفکر ضاله وهابیت در میان همه گروه‌ها به‌ویژه تازه‌مسلمانانی که در اقلیت هستند و عطش سیراب‌شدن از اسلام ناب محمدی را دارند، از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

captcha