کد خبر: 3490561
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴

16 مسجد؛ ميزبان آيين معنوی اعتكاف در شوشتر

گروه اجتماعی: آيين پرفيض اعتكاف، امسال در 16 مسجد شهرستان برگزار می​‌شود كه از اين ميان، 8 مسجد براي میزبانی از آقایان و 8 مسجد براي میزبانی از بانوان معتکف در نظر گرفته​ شده​ است.

حجت‌الاسلام و المسلمين سعید علیپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شوشتر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: امسال 16 مسجد مراسم معنوی اعتکاف را در شهرستان شوشتر برگزار می‌کنند که از این میان 8 مسجد میزبان آقایان و 8 مسجد میزبان بانوان معتکف خواهند بود.

وی اظهار كرد: به طور کلی 20 مسجد برای اجرای برنامه اعتکاف در شهرستان پیش‌بینی شده​اند که در صورت نیاز و تقاضا از سوی مردم، اعتکاف در  5 مسجد ديگر نيز برگزار خواهد شد.

علیپور ادامه داد: تاکنون حدود هزار نفر برای حضور در این برنامه پرفیض نام‌نویسی کرده‌اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شوشتر در پايان گفت: برگزاری گفتمان دینی، پاسخ به شبهات، تفسیر قرآن، روخوانی و روانخوانی، برگزاری محافل انس و دعوت از مداحان شهرستان برای مناجات‌خوانی و روح‌بخشی به فضای اعتکاف از برنامه‌های پیش‌بینی شده براي این مراسم است.

captcha