کد خبر: 3491550
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶

اعتکاف بیش از هزار نفر در 7 مسجد شهرستان زابل

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل گفت: در مراسم معنوی اعتکاف امسال که در 7 مسجد سطح شهرستان زابل برگزار شد، یک‌هزار و 20 نفر معتکف شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عارفی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: در مراسم معنوی اعتکاف امسال که در 7 مسجد سطح شهرستان زابل برگزار شد، یک‌هزار و 20 نفر معتکف شدند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل بیان کرد: وجود پنج مسجد برای ۷۷۰ بانوی معتکف و دو مسجد برای برادران معتکف، زمینه حضور رو به رشد و افزایش استقبال جامعه نسبت به سال گذشته را فراهم کرد.
وی با اشاره به استقبال جوانان از این مراسم معنوی، بیان کرد: حضور جوانان و نوجوانان و بالاخص نوجوانانی که برای اولین باراعتکاف را درک می‌کنند ( اعتکاف اولی‌ها) امسال بسیار چشمگیر بود.
عارفی با بیان اینکه اعتکاف در شرع اسلام اقامت در مکانی مقدس به منظور تقرب جستن به خداوند متعال است، اظهار کرد: اعتکاف، هم‌‌سطح محبوب‌‌ترین عبادات همچون نماز و حج آمده که با فضیلت‌‌ترین هستند و در حقیقت، این عمل در شمار آن عبادات قرار گرفته است.
رئیس ستاد اعتکاف شهرستان زابل همچنین افزود: از نقاط قوت این مراسم حلقه‌های معرفت و گفتمان‌های دینی با حضور اساتید مجرب و نخبه استانی و کشوری بوده و مناجات، جلسات سخنرانی، مشاوره، قرائت دسته‌جمعی قرآن، تصحیح قرائت قرآن و نماز، پخش کلیپ‌های اخلاقی از دیگر برنامه‌های ایام اعتکاف بود.
captcha