کد خبر: 3491688
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲

اولویت‌بندی اجرای پروژه‌های شهری با توجه به شعار سال

گروه اجتماعی: عضو شورای اسلامی شهر همدان گفت:‌ در راستای جلوگیری از هدر رفت سرمایه و عمل به شعار سال شهرداری همدان موظف است پروژه‌های عمرانی را با توجه به درآمد حاصله به‌ترتیب اولویت‌ها اجرا کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان حسین قراباغی، در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: در راستای جلوگیری از هدر رفت سرمایه و عمل به شعار سال شهرداری همدان موظف است پروژه‌های عمرانی را با توجه به درآمد حاصله بترتیب اولویت‌ها اجرا کند.
وی افزود: طبق تبصره 2 ذیل بودجه امسال شهرداری همدان موظف است اولویت بندی‌های صورت گرفته در پروژه‌های عمرانی را با توجه به درآمد حاصله بترتیب اولویت‌ها اجرا کند به گونه ای که تا پروژه های اولویت نخست با رعایت مقررات مربوطه انجام نپذیرفته باشد نمی تواند پروژه های اولویت بعدی را شروع نماید.
رییس کمیسیون برنامه بودجه، حقوقی و اموراداری شورای اسلامی شهر همدان اضافه کرد: در امر رعایت اولویت‌ها در صورت الزام و ضرورت شهرداری در اجرای پروژه‌ای می‌تواند با اخذ مجوز از شورای اسلامی شهر همدان همراه با توجیهات نسبت به اجرای پروژه در اولویت بعدی اقدام نماید.
قراباغی خاطرنشان کرد: اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی با مدیریت جهادی و همدلی و همزبانی همگان محقق می شود و مدیریت شهری همدان باید فرمایشات معظم له را مبنای عمل و فعالیت خود قرار دهد.
وی اضافه کرد: در راستای پیروی از منویات رهبری در خصوص احیای بخش‌های اقتصادی که قبلاً در آنها سرمایه‌گذاری شده نیز شهرداری باید احیا ، پیگیری و تکمیل پروژه هایی که قبلاً در آنها سرمایه گذاری شده  و یا در بودجه سال 95 شهرداری همدان لحاظ شده را مد نظر قرار دهد چرا که برای رسیدن به درآمدهای پایدار توجه به بخش سرمایه گذاری مهمترین مقوله است.
رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر همدان همچنین به زنده کردن تولید داخلی طبق فرمایشات رهبری اشاره کرد و گفت: حمایت از تولید داخلی بویژه تولیدات بومی می تواند در درآمدهای استان و شهر بسیار تاثیر گذار باشد.
قراباغی اطلاع‌رسانی از فعالیت و خدمات شهرداری را در مشارکت شهروندان در حفظ و نگهداری شهر و رعایت حقوق شهروندی موثر دانست و افزود‌: تمامی پروژههای شهرداری در سال 95 باید پیوست فرهنگی داشته باشند.
captcha