کد خبر: 3491811
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹

زمینه‌های توسعه و ترویج وقف بايد گسترش یابد

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: چنانچه زمینه توسعه و ترویج فرهنگ وقف گسترش یابد، بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه را رفع خواهد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين اکبر قیامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: اوقاف استان در جهت احقاق حقوق موقوفات وظايف مهم و حساسي را بر عهده دارد که اگر اين وظايف به نحو احسن انجام شود بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
وي افزود: اگر به گسترش فرهنگ وقف توجه شود ديگر مشکلي در جامعه نخواهيم داشت و براي اين منظور بايد از قدرت رسانه‌های گروهي و همچنين جرايد نيز استفاده کنيم.
مدیرکل اوقاف استان با اشاره به جایگاه وقف در جامعه گفت: يکي از مسائلي که در جامعه باید دارای جايگاه ویژه باشد، وقف است که بايد اين موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
حجت‌الاسلام قیامی افزود: آثار وقف نشانه ريشه دار بودن آن است که بايد با توسعه وقف طراوت و تازگي را به اين فرهنگ اصيل برگردانيم.
مدیرکل اوقاف استان در ادامه با اشاره به وجود امامزادگان و بقاع متبرکه در سطح استان گفت: بقاع متبرکه از ظرفيت‌های بسيار مناسبي برخوردار هستند و بايد براي بهره برداري معنوي و فرهنگي از آنها نهايت استفاده را ببريم.
وي اظهار کرد: با توجه به تهاجمات فرهنگي در جامعه وجود اين بقاع متبرکه مي تواند ظرفيت‌هاي فرهنگي در کشور را ارتقاء داده و به وسيله آن از تهاجمات فرهنگي دشمن نيز جلوگيري کرد.
حجت‌الاسلام قیامی افزود: مردم به اين اماکن گرايش بسياري دارند و احياي بقاع متبرکه در احياي توريسم خارجي نیز موثر خواهد بود که بايد در اين راستا اطلاع‌رساني و تبليغات مناسب صورت گیرد.
captcha