کد خبر: 3493176
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴

معترضان بحرینی خواستار آزادی شیخ «سلمان» شدند

گروه بین‌الملل: مردم بحرین با برپایی تظاهرات در منامه خواستار آزادی شیخ «علی سلمان»، رهبر برجسته مخالفان رژیم آل‌خلیفه و دیگر زندانیان سیاسی شده‌اند.

معترضان بحرینی خواستار آزادی شیخ «سلمان» شدند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری پرس تی‌وی، معترضان بحرینی بار دیگر پس از برپایی نماز جمعه در منطقۀ الدراز در غرب منامه، پایتخت بحرین به خیابان‌ها آمدند و در اعتراض به تداوم بازداشت شیخ سلمان، دبیرکل جنبش الوفاق شعار سر دادند.
 
تظاهرات‌کنندگان با حمل تصاویری از شیخ سلمان و پرچم ملی بحرین خواستار آزادی فوریِ همۀ زندانیان سیاسی‌ای شدند که در بند رژیم آل‌خلیفه هستند.
 
شیخ سلمان در تاریخ 28 دسامبر سال 2014 (7 دی 1393) به اتهام تلاش برای تغییر رژیم و همکاری با قدرت‌های خارجی دستگیر شد. وی و جنبش الوفاق بارها این اتهام‌ها را رد کرده‌اند.  
 
در ماه ژوئن سال 2015 (حدود خرداد ماه 1394) یک دادگاه در بحرین شیخ سلمان را به اتهام اهانت به وزارت کشور و تحریک دیگران به شکستن قانون به چهار سال زندان محکوم کرد. وی در این دادگاه از اتهام تلاش برای تغییر رژیم بحرین تبرئه شد.  
 
بازداشت سلمان با محکومیت بین‌المللی گسترده در داخل و خارج این کشور روبه‌رو شده است. رهبران، دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی در سراسر جهان از جمله دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل برای حقوق بشر و سازمان عفو بین‌الملل خواستار آزادی فوری سلمان شده‌اند.
 
مردم بحرین از بهمن سال 1389 با برگزاری اعتراضات خیابانی، خواستار برکناری رژیم آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی شدند.
 
ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده‌ها تن کشته و هزاران زخمی بر جای گذاشته است.
 
گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل‌خلیفه به خاطر سرکوب مخالفان را محکوم کرده‌اند و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.
 
رژیم آل‌خلیفه با ادامه سیاست سرکوب اعتراضات، ده ها معترض را کشته و بسیاری از فعالان سیاسی و مخالف را به حبس‌های طولانی مدت محکوم کرده است.
 
بر اساس گزارش سازمان «مرکز حقوق بشر بحرین» که در تاریخ 15 فروردین منتشر شد، رژیم بحرین در سال گذشته میلادی هزار و 883  نفر را به دلیل مشارکت در فعالیت های اعتراضی بازداشت کرده است.
captcha