کد خبر: 3493223
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰

راه‌اندازی مجمع پزشکان نیکوکار با محوریت مساجد

گروه سلامت: معاون توسعه مشارکت مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان از راه اندازی مجمع پزشکان نیکوکار در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلیل تراهی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی امداد امام خمینی(ره) ضمن اعلام تشکیل مجمع پزشکان نیکوکار استان هرمزگان در رابطه با روند شکل‌گیری این مجمع اظهار کرد: در سال ۹۳ کمیته امداد امام خمینی(ره) بر اساس ابلاغیه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید رفع مشکلات نیازمندان کل کشور با تکیه بر مردم باشد، به مسئولان امر ابلاغ کرد مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد با شرایط و ویژگی‌های لازم، دارای ساختار و هیئت عامل مشخص راه‌اندازی شوند.

وی افزود: در مساجد اعضا، رئیس و هیئت عامل مساجد باید دارای روابط عمومی و ارتباطات اجتماعی بالا باشند و بتوانند در راستای فرهنگ انفاق و نیکوکاری از ظرفیت مردم استفاده کنند.

تراهی بیان کرد: کارکرد مجامع نیکوکاری در محلات به این شکل است که با راه اندازی شبکه مردمی مراکز نیکوکاری به شکل تخصصی ورود پیدا می‌کنند و افراد با تخصص‌های مختلف در جامعه برای رفع نیاز مردم تلاش می‌کنند.

وی عنوان کرد: در واقع مجامع نیکوکاری در مساجد یک فضای شبکه سازی مردمی است و از تخصص‌های مختلف در آن استفاده می‌شود تا مسئولیت‌های اجتماعی افراد در جامعه ارتقاء یافته و فرهنگ انفاق در جامعه گسترش پیدا کند.

ارائه خدمات درمانی به نیازمندان توسط مجمع پزشکان نیکوکار

تراهی درباره حضور پزشکان در طرح مجمع پزشکان نیکوکار در مساجد استان هرمزگان نیز عنوان کرد: از پزشکان متعهد دعوت شده تا مجمع پزشکان نیکوکار را در استان هرمزگان با محوریت رفع نیاز خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب پذیر تشکیل دهند، تا با ارائه برخی خدمات درمانی و برطرف‌کردن مشکلات کلینیکی و پاراکلینیکی بخش عمده‌ای از مشکلات جامعه هدف را تأمین کند.

راه اندازی مجامع نیکوکاری در صنوف مختلف

وی با بیان اینکه مجمع پزشکان نیکوکار جمعی از افراد هستند که فعالیت‌های خیرخواهانه خود را به جامعه هدف و اقشار آسیب پذیر ارائه می‌کنند، تصریح کرد: به عنوان مثال یک معمار در ساخت مسکن برای نیازمندان کمک می‌کند و یک مهندس به شکل دیگری خدمات ارائه می‌دهد؛ در واقع ما به دنبال این هستیم این مجمع را در همه اقشار و صنوف از جمله کسبه ایجاد کنیم.

تراهی افزود: مراکز نیکوکاری دارای کارکردهای مختلفی در ارائه خدمات هستند و تهیه پوشاک و البسه برای نیازمندان از طریق خیرین، احداث مسکن برای ایتام و کمک‌های مردمی در تهیه جهیزیه از طریق ستاد کوثر از جمله این اقدامات است.

وی ادامه داد: از سال ۹۲ مراکز نیکوکاری به شکل اجرایی و عملیاتی شروع به کار کردند؛ در ابتدا صرفا کمک‌های مردمی مسجد جمع آوری شد و این کار در طرح‌های مختلف مانند اکرام ایتام اجرایی شد و به تناسب این کار کمیته امداد به این نتیجه رسید که شبکه سازی در مساجد را انجام دهد و از هسته‌های مختلف مردم استفاده کند.

نقش مجمع نیکوکاران در مساجد برای ارائه خدمات به نیازمندان بدون واسطه

معاونت توسعه مشارکت مردمی امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان، با بیان اینکه هم افزایی و هدفمندکردن کمک‌های مردمی در ارتباط با مراکز خیریه در پیاده سازی مجمع نیکوکاری کمک کننده است، گفت: به این شکل افزایش اعتماد عمومی ایجاد می‌شود و افراد بدون واسطه کمک خود را به نیازمندان ارائه می‌کنند.

وی تاکید کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) به دنبال این است تا تصدی‌گری خود بر مراکز نیکوکاری را بردارد و تسهیل‌گر باشد.

تراهی خاطرنشان کرد: توسعه مراکز نیکوکاری در مساجد در سه ماه آخر سال گذشته اجرایی شده است که ما از اسفند ماه گذشته به عنوان پایلوت این طرح را در شهرستان پارسیان استان هرمزگان آغاز کردیم تا شاهد اثرات خوب آن باشیم و فعالیت‌های حمایتی و مشارکتی خود را به مراکز نیکوکاری واگذار کنیم.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۱۲ - ۰۸:۰۴
0
0
کار خوب و مفیدی به شرط آنکه با برنامه ریزی و نظارت درست باشد.
captcha