کد خبر: 3493797
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳
شاگرد علامه حسن‌زاده آملی عنوان کرد:

انس با قرآن؛ توصیه علامه حسن‌زاده به طلاب/ 17 ساعت فعالیت علمی روزانه

گروه فعالیت‎های قرآنی: علامه حسن زاده آملی در اشعار خود از کلمه دولت استفاده مکرر کرده‎اند که خود ایشان تعبیر دولت را طلعت حقیقت قرآن می‎دانند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام و المسلمین علی حسینی آملی امروز 12 اردیبهشت در مراسم رونمایی از کتاب تشنه دانش در مجمع عالی حکمت اسلامی با تاکید بر لزوم اهتمام طلاب به قرآن گفت: خداوند، قرآنی فرو فرستاد که نور مبین و پیامبری که سراج منیر است تا جامعه انسانی را از ظلمات به سوی نور خارج کند و البته خود، متکفل خروج مومنان از تاریکی به سوی نور است.
وی با ذکر این مطلب که سرچشمه فیض الهی از قرآن و اهل‌بیت(ع) ناشی شده است، افزود: طلاب باید همچون نهرهای جوشان این منابع فیض را به تشنگان برسانند و چشمه زلال علوم و معارف اسلامی باید از سوی طلاب در نهرها و در حوزه‎های علمیه کشور جاری شود.
وی گفت: علامه حسن‌زاده آملی در اشعار خود از کلمه دولت استفاده مکرر کرده‎اند که خود ایشان تعبیر دولت را طلعت حقیقت قرآن می‎دانند؛ ایشان علاقه و انس عجیبی با قرآن دارند و شاگردان را نیز به این انس فرا می‎خوانند و می‎گویندکه هرچه می‎خواهید از دولت قرآن بگیرید.
وی گفت: ایشان بیان می‎کنند که اهل بیت(ع) چون جان مایه قرآنی دارند به این مقام رسیدند که جز مطهرون کسی نمی‎تواند به حقیقت قرآن دست یابد و به سوی این ذوات مقدس روانه شود.
17 ساعت فعالیت روزانه علمی
وی اظهارکرد: ایشان در خصوص علم بیان می‎کنند که متعلم باید همه وجود خود را به علم بدهد تا علم نیز خود را به او تقدیم کند؛ ایشان همینک نیز روزی 17 ساعت کار علمی می‎کنند ولی به یکی از شاگردان خود فرمود که در جوانی به شکلی کار کنید که مثل من در پیری از کار افتاده نشوید ولی با این حال این همه تلاش علمی دارند که باید برای همه طلاب سرمشق باشد.
شاگرد علامه حسن زاده آملی اظهارکرد: ایشان همیشه به شاگردی بزرگانی چون آیات عظام رفیعی قزوینی، محمدتقی آملی، ابوالحسن شعرانی، فاضل تونی، سید محمد حسن الهی طباطبایی، علامه طباطبایی و میرزا مهدی آشتیانی می‎بالیدند که این شکل علاقه به اساتید نیز باید برای همه طلاب الگو و سرمشق باشد.
captcha