کد خبر: 3496323
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵

تکریم از خانواده شهید مدافع حرم «حمیدرضا اسداللهی» در مهد قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی مراسم تجلیل از مقام معلمان قرآن مهد قرآن(کانون 14 معصوم(ع)) از خانواده شهید مدافع حرم «حمیدرضا اسداللهی» که از قرآن‌آموزان این مؤسسه بودند، تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، منیره مصطفوی، بانوی قرآن‌پژوه عضو مؤسسه مهد قرآن و مادر سردار سرافراز سپاه اسلام حمیدرضا اسداللهی از شهدای مدافع حرم در آئین تجلیل از مقام والای معلمان قرآن کریم کانون 14 معصوم(ع) تکریم به عمل آمد.
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی، علمی، بینش قرآنی، تقوای الهی و احترام به والدین از سوی فرزند شهیدش گفت: فرزندم هدیه‌ای برای دفاع از حریم آل‌الله و تقدیم به بانویم حضرت زینب(س) بود.
بنابر این گزارش در ادامه این مراسم نیز حمیده غلام‌زاده، همسر شهید اسد‌اللهی از قرآن‌پژوهان طلاب علوم قرآنی و دینی با تجلیل از مقام والای معلمان قرآن به ویژه اساتید و مربیان قرآن کانون 14معصوم(ع) عنوان کرد: ان‌شاءالله تلاش حافظان، خادمان، اساتید و معلمان قرآن برای حفظ و تعلیم آیات نورانی کلام وحی به نیت برداشتن موانع ظهور باشد.
وی تصریح کرد : امیدوارم به مدد صاحب کلام وحی پرچم برافراشته فرزندان شهید میهن اسلامی را به درستی به مقصد اصلی برسانیم.
سپس نرگس اسدالهی، خواهر این شهید مدافع حرم نیز که از حافظان کل قرآن عضو مهد قرآن(کانون 14 معصوم(ع)) است، افزود: برادر شهیدم حافظ قرآن بود و فهم و عمل به قرآن همواره سرلوحه زندگی‌اش بود.
وی همیشه بر اساس آیه شریف «وَ بِالوالدَینِ اِحسانا» همواره به پدر و مادرم احترام می‌گذارد و قطعاً احترام به والدین، توفیق شهادت را نصیب وی کرد.
captcha