کد خبر: 3496451
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱

فراموشی سید مصطفی بعد از عنوان چهارم/ اخبار پسرم را از ایکنا دنبال می‌کردیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: پای درد دلهای مادر سید مصطفی حسینی؛ خانم دولتی با گلایه از فراموشی سید مصطفی در نزد مسئولین عنوان کرد: جز دبیر شورای عالی قرآن استان قزوین، هیچ کدام از مسئولین بعد از اعلام نتایج یادی از سید مصطفی نکرده‌اند.

خانم دولتی، مادر سید مصطفی حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین با بیان این مطلب اظهار کرد: برای استقبال از سید مصطفی عازم تهران خواهیم شد و مقام او که ناشی از ناداوری است برای ما و جامعه قرآنی مهم نیست.
وی بیان کرد : در چند روز گذشته جز آقای وفاپور هیچ کدام از مسئولین تماسی نداشته‌اند و گویا سید مصطفی در نزد این آقایان به فراموشی سپرده شده است.
مادر قاری برجسته کشورمان تأکید کرد: آقای وفاپور، دبیر شورای عالی قرآن استان در دو مقطعِ پس از تلاوت و همچنین پس از اعلام نتایج با ما تماس گرفتند و ضمن تبریک از مصطفی به عنوان نفر نخست یاد کردند.
وی ادامه داد: سوال ما از برخی از مسئولین این است که اگر این قاری، اهل مشهد، تهران و یا ورزشکار نیز بود با او این گونه برخورد می‌شد؟
خانم دولتی همچنین با بیان اینکه من به عنوان مادر سید مصطفی سخن نمی‌گویم و حق دارم به عنوان یک قرآن‌پژوه و فعال قرآنی مطالبه کنم، تأکید کرد: انتظار از مسئولین این است که توجه و برخوردهای بهتری را با جامعه قرآنی داشته باشند.
وی ادامه داد: ما در این چند روز بیشترین میزان اطلاعات خود از مسابقات را از خبرگزاری ایکنا دریافت می‌کردیم و جا دارد نهایت تقدیر خود را از  ایکنا و این پوشش رسانه‌ای دقیق داشته باشم.
captcha