کد خبر: 3496543
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶

تشکیل کارگروه پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه رسانه و فضای مجازی

گروه جامعه: رئیس سازمان بسیج رسانه از تشکیل کارگروه پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: پس از فرمایشات معظم له در خصوص وضعیت فضای مجازی و موضوع رسانه‌ها این سازمان بر خود واجب دید وارد میدان عمل شود.

مسعود بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از تشکیل کارگروه پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: پس از فرمایشات معظم له در خصوص وضعیت فضای مجازی و موضوع رسانه‌ها و گلایه‌هایی که از وضعیت رسانه ملی کردند، سازمان بسیج رسانه بر خود واجب دید وارد میدان عمل شود.

وی با بیان اینکه رسانه ملی نتوانسته است در راستای اهداف و ماموریت‌های خود به خوبی گام بردارد اظهار کرد: استفاده از مجریانی که الگوهای خوبی برای جوانان نیستند، ساخت برنامه‌هایی که به تجمل در زندگی مردم دامن می‌زند، پرداختن به داستان‌های خارجی غیرقابل باور و .. از جمله مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی ادامه داد: بسیج رسانه در راستای ماموریت‌های خود ظرفیت‌های موجود در بین نیروهای انقلابی را در اشکال مختلف به شل کارگروه و کمیته تشکیل دهد تا از مجموع این جلسات راهبردهایی استخراج شود تا منجر به کشف راه‌های اثرگذاری بر حوزه رسانه و افکار عمومی باشد.

بصیری ظرفیت این کارگروه‌ها را به دلیل استفاده از نخبگان حوزه رسانه، بسیار بالا و باعث ایجاد هم افزایی دانست و گفت: در این کارگروه‌ها به دنبال نقد و بررسی راهکارها و رویکردها و بررسی نقاط ضعف و قوت آنان هستیم.

وی با اشاره به حمایت از پایان نامه‌ها و تحقیقات و پژوهش‌های علمی در زمینه رسانه از سوی این سازمان اظهار کرد: به دنبال تولید محصول و ارائه مشورت‌های علمی و ارائه نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها بری هم افزایی بیشتر در زمینه رسانه هستیم.

بصیری بسیاری از ضرباتی که از سوی دشمن وارد می‌شود را چه به لحاظ فرهنگی و چه به لحاظ سیاسی از جانب رسانه و با اثرگذاری بر افکار عمومی ممکن دانست و گفت: تجربه خود آمریکایی‌ها نشان داده است که آنان از محدودیت و رفتارهای سلبی برای ورود فرزندانشان به فضای مجازی بهره می‌گیرند اما در ایران برخی با نمادهای روشنفکری این ابزار تأثیرگذار را نادیده می‌گیرند.

رئیس سازمان بسیج رسانه در پایان تصریح کرد: از کنار فرمایشات مقام معظم رهبری نباید ساده لوحانه گذر کرد و صرفا به بیان شعارهایی در این زمینه پرداخت. اثرگذاری در نتیجه اقدام و عمل صورت می گیرد.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
0
1
تشکیل کار گروه در حوزه رسانه و فضای مجازی خوب و ارزشمند است
captcha