کد خبر: 3496602
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳

اعتماد مردم به وقف بايد بیشتر جلب شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خيريه استان اردبیل گفت: جلب اعتماد مردم به وقف ضروري است، زيرا اعتماد مردم بزرگترين سرمايه براي اوقاف استان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمين اکبر قیامی، مدیرکل اوقاف و امور خيريه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: طرح بازرسي و نظارت از ادارات اوقاف براي رسيدگي به مشکلات موجود در ادارات سراسر استان و نظارت بر اجراي برنامه هاي ابلاغي اجرا مي شود.
وي در خصوص اجراي نظارت و بازرسي تأکيد کرد: اين نظارت و بازرسي داراي سه وجه است که شامل رفع مشکلات مشترک در ادارات، موقوفات و بقاع متبرکه  است.
مدیرکل اوقاف و امور خيريه استان ادامه داد: نظارت ستادي در خصوص کنترل برنامه‌هاي ابلاغي به ادارات است که مشخص شود برنامه‌هايي که ابلاغ شده تا چه ميزان اجرايي شده است.
وي با بيان اينکه اوقاف يک مجموعه اقتصادي و فرهنگي است، اظهار کرد: متأسفانه مشاهده مي‌کنيم بعضي‌ها اوقاف را به چشم يک مجموعه خاص فرهنگي و بعضي ديگر آن را يک مجموعه اقتصادي مي‌بينند که چنين تصوري از اين اداره بسيار اشتباه است.
قیامی تصريح کرد: در بعد فرهنگي و وقفيات وظيفه داريم که به اجراي نيات واقفين در زمينه مسائل فرهنگي بپردازيم و همچنين بايد در جهت اجراي برنامه هاي فرهنگي در بقاع متبرکه و تبديل اين بقاع به قطب هاي فرهنگي در کشور تلاش کنيم.
 مدیرکل اوقاف با تأکيد بر اجراي نيات واقفين افزود: نيات واقف بايد به قوي ترين شکل به لحاظ تبليغي و اجرايي و همچنين معرفي معارف اسلام، اهل بيت(ع) به نحو مطلوب اجرايي شود.
وي به فعاليت‌هايي که اوقاف در خارج از سیستم اداری بايد انجام دهد اشاره کرد و افزود: متأسفانه از دوران رضا خان اوقاف و وقف به دليل مشکلات سياسي چهره خوبي در کشور نداشته است ولي به برکت انقلاب اسلامي هر روز نسبت به روز گذشته مردم اعتمادشان بيشتر مي‌شود.
captcha