کد خبر: 3496630
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۴

تشرف 200 زائر به عتبات از محل نیات موقوفات كشور

گروه اجتماعی: 200 زائر از سراسر كشور از محل نیات موقوفات استان‌های متبوع از مرز شلمچه به عتبات عالیات در كشور عراق مشرف می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: در راستای اجرای نیات واقفان از محل موقوفات اختصاص یافته به زائران امام حسین(ع) 200 نفر به زیارت عتبات عالیات در کشور عراق اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این کاروان 200 نفری جمعه 24 اردیبهشت‌ماه از طریق مرز شلمچه به کربلای معلی مشرف می‌شوند، گفت: از این تعداد 60 زائر مربوط به استان خوزستان هستند که هزینه سفر آنها از محل موقوفه منصوریه در بهبهان تأمین شده است و دیگر زائران به تعداد 140 نفر با هزینه محل موقوفات استان‌های خود به این سفر اعزام می‌شوند.

طباطبایی اين 200 نفر براي اولين‌بار به عتبات عاليات مشرف مي‌شوند، گفت: همچنین مراسم بدرقه این زائران جمعه 24 اردیبهشت‌ماه در حسینیه ثارالله آبادان و با حضور مسئولان شهری و استانی برگزار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان عنوان کرد: یکی از اهداف اجرای این طرح احیای نیت واقف و ارتقاء سطح افکار عمومی نسبت به استقبال مردم از موقوفات است.

captcha