کد خبر: 3496684
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶

نخستین همایش «مکتب‌خانه‌های قرآن» در الجزایر

گروه بین‌الملل: نخستین همایش بین‌المللی «واقعیت مکتب‌خانه‌های سنتی و مدارس آموزش قرآن»، امروز، 22 اردیبهشت‌ماه، در شهر «شبلی» استان «بلیده» الجزایر برگزار می‌شود.

همایش بین‌المللی «مکتب‌خانه‌های قرآنی» در الجزایر

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «elbilad.net»، این همایش به همت مکتب‌خانه آموزش قرآن «الهلالیه» شهر الشبلی و با حضور شماری از پژوهشگران و متخصصان الجزایر و کشورهای عربی و اسلامی برگزار می‌شود و تا دو روز ادامه دارد.

«منیر تلیلی» از دانشگاه «زیتونه» تونس، «محمدد ولد الدا» از موریتانی و «لؤی عیسی»، سفیر فلسطین در الجزایر از صاحب‌نظران حاضر در این همایش خواهند بود.

شرکت‌کنندگان در این همایش که نخستین رویداد بین‌المللی با این موضوع در الجزایر به شمار می‌آید، قرار است نقش و جایگاه مکتب‌خانه‌های سنتی و مدارس آموزش قرآن در زمان انقلاب الجزایر و پس از انقلاب این کشور را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

جنگ الجزایر یا انقلاب الجزایر به مجموعه‌ای از زد و خوردهای میان فرانسه و الجزایری‌های استقلال‌طلب زیر سلطه و استعمار این کشور می‌گویند که میان سال‌های ۱۹۵۴ تا ۱۹۶۲ رخ داد و به استقلال الجزایر انجامید.
captcha