کد خبر: 3496961
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵

گلایه پرتیراژترین کتاب دینی از ضعف اطلاع‌رسانی نمایشگاه کتاب

گروه ادب: مدیر انتشارات اسراء با اشاره به فضای غرفه این انتشارات، از ضعف اطلاع‌رسانی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران گلایه کرد.

مصطفی امرایی، مدیر مرکز بین‌المللی نشر اسراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: انتشارات اسراء در بخش ناشران عمومی با غرفه 80 متری و ارائه 196 عنوان کتاب در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور یافته است.

وی با اشاره به ارائه 196 عنوان کتاب از آثار آیت الله العظمی جوادی‌آملی افزود: از میان این آثار 9 عنوان از جدیدترین کتاب‌های انتشارات اسراء است که از جمله آنها می‌توان به مجلدهای 36، 37 و 38 تفسیر تسنیم اشاره کرد، همچنین جلدهای 15 و 16 «رحیق مختوم» شامل مباحث زمان و حرکت، جلد دوم «رجال تفسیری»، «دانش و روش بندگی» که در حوزه مطالعات عمومی برای جوانان حائز اهمیت است، در غرفه اسراء در نمایشگاه کتاب تهران ارائه شده است.

امرائی ادامه داد: علاوه بر کتاب‌های یادشده با توجه به استقبال مخاطبان «مفاتیح‌الحیات» چاپ‌های 204 و 205 در نمایشگاه ارائه شده است و همین کتاب در قطع جیبی به چاپ‌های 19 و 20 رسیده است که در حال حاضر نیز جزء آثار پرفروش در نمایشگاه است.

وی با اشار به استقبال مخاطبان از نمایشگاه بیست و نهم عنوان کرد: امسال نمایشگاه کتاب امسال از نظر فضا بسیار مناسب است و امکانات خوبی در آن به کار گرفته شده، هر چند در روزهای ابتدایی استقبال خوبی را شاهد نبودیم، اما در روزهای بعد این استقبال بهتر شد.

امرایی با اشاره به مکان غرفه اسراء گفت: با توجه به اینکه جزء ناشران عمومی هستیم، اما در راهرو 3 غرفه 9 در بخش سالن ملل جای گرفته‌ایم، در حالی که بسیاری از مخاطبان و بازدیدکنندگان این بخش را به عنوان عمومی نمی‌شناسند و از این نظر چینش غرفه‌ها خوب نبوده و از سوی دیگر اطلاع‌رسانی نیز ضعیف است و اپلیکیشنی که از سوی نمایشگاه کتاب طراحی شده، چندان قوی نیست و از دلایل آن هم می‌توان به بی‌تجربه بودن مسئولان این بخش مربوط دانست، در حالی که بخش اطلاع‌رسانی باید عملکرد ثابت و قوی داشته باشد.

وی تصریح کرد: در این راستا مرکز نشر اسراء، اپلیکیشن اطلاع‌رسانی جامع نمایشگاه شامل فهرست کامل ناشران حاضر در نمایشگاه، کتاب‌های موجود، فضاهای رفاهی و هرآنچه مورد نیاز بازدیدکنندگان است تهیه، تولید و در اختیار کاربران قرار داده است.

مدیر نشر اسراء هدف از حضور این انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران را معرفی آثار آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی و منظومه فکری معظم‌له دانست و بیان کرد: میزان حضور بازدیدکنندگان در نمایشگاه کتاب بالاست، اما خرید مردم به دلیل کاهش قدرت خرید آنها به یک چهارم کاهش یافته است.

یادآور می‌شود، کتاب‌های آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی با 35 درصد تخفیف در غرفه مرکز بین‌المللی نشر اسراء در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

captcha