کد خبر: 3497128
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
حجت‎الاسلام لک‌زایی عنوان کرد:

اعلام آمادگی برای تشکیل اتحادیه علمی فرهنگی جهان اسلام

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از آمادگی این پژوهشگاه برای همکاری با نهادهای علمی جهان اسلام خبر داد و گفت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برای تشکیل اتحادیه علمی و فرهنگی جهان اسلام آمادگی دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لکزایی امروز 22 اردیبهشت در همایش فرصت‌ها و ظرفیت‌های پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های قم و جهان عرب در دفتر تبلیغات اسلامی گفت: مسلمانان همیشه علاقه دارند که از فاصله موجود تا مطلوب را با سرعت تمام طی کنند که این سرعت گاهی موجب ایجاد مشکل می‌شود.
وی افزود: قرآن کریم بیان می‌کند که پیامبر برای تزکیه و تعلیم ظهور کرده است ولی متاسفانه بسیاری از مسلمانان به دنبال آن هستند که از راهی جز تزکیه و تعلیم به وضعیت مطلوب برسند.
مدیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: افراط و تفریط نیز معنی دیگر همین مفهوم است که اگر به غیر از آن بخواهند به هدف برسند دچار مشکل می شوند؛ کسانی که برای مسایل غیر انسانی دست به اسلحه می برند نیز همین کار را می کنند که همه را دچار مشکل می‌کنند.
وی گفت: اینکه امروز نیازمند زندگی مناسب و پرهیز از خشونت داریم باعث شده است که گفت وگو به یک ضرورت مبدل شود؛ چاره و مسیر و روشی برای رسیدن به وضعیت مطلوب به جز اصلاح اندیشه ها نداریم و این مسئله از مسیر گفت وگو و فرهنگ و اصلاح روش های آموزش و پژوهش و تعلیم و تربیت خواهد بود.
لکزایی اظهارکرد: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی آمادگی خود را برای تشکیل اتحادیه علمی و فرهنگی چند جانبه اعلام می کند؛ در این زمینه می‌توانیم به حل معقول مشکلات جهان اسلام کمک کنیم و اگر این اتحادیه شکل گیرد نقش‌آفرینی در این زمینه بیشتر خواهد شد.
وی افزود: رویکرد علمی و تمدنی و دانشی از مهمترین رویکردهای این پژوهشگاه بوده است؛ُ برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید توانمندسازی علوم اسلامی را تحت نظر داشته باشیم و به شکل جدی به آن بپردازیم.
مدیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: از دیگر تلاش‌های این پژوهشگاه، توجه بیشتر به علوم اسلامی و تلاش در زمینه توسعه علوم انسانی اسلامی بوده است که می‌توانیم در این مسیر با دانشگاه های علوم اسلامی نیز همکاری کنیم.
وی گفت: بخش عمده‌ای از تراث اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی توسط اساتید و محققان احیا و تصحیح و منتشر شده است که از جمله آنها می‌توان به موسوعه‌های شهید اول و ثانی و علامه بلاغی و شرف الدین و.. اشاره کرد.
لک‌زایی اظهارکرد: انجام پروژه نفس و بدن در 22 جلد، پروژه فلسفه سیاسی، تلاش در جهت توسعه علوم اسلامی و انسانی از دیگر پروژه‌های این پژوهشگاه است.
captcha