کد خبر: 3497523
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳

خدمت به مردم از عبادات است

گروه اجتماعی: فرماندار یزد گفت: هيچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نيست و هر فرد مسئولی در هر اداره و سازمانی بايد اين فرصت به دست آمده را غنيمت شمارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمود شاکری شمسی، فرماندار یزد 25 اردیبهشت ماه در بازدید از مديريت كميته امداد امام خمينی (ره) شهرستان يزد در جمع پرسنل اين اداره اظهار کرد: هيچ عبادتی و ارزشی بالاتر از خدمت به مردم نيست و هر فرد مسئولی در هر اداره و سازمانی بايد اين فرصت به دست آمده را غنيمت شمارد.
وی افزود: خدمت رسانی به مردم در نهاد مقدس كميته امداد امام خمينی (ره) از حساسيت بسيار بالايی برخوردار است و ضروری است تا پرسنل اين نهاد با خوشرويی و در كمال احترام نسبت به رفع نيازها و مسائل مادی و معنوی ارباب رجوعان خود همت داشته باشند.
فرماندار یزد در بخش ديگری از سخنان خود با تقدير از عملكرد كميته امداد در توانمندسازی مددجويان تحت پوشش تصريح كرد: باید به سمتی حرکت کرد که هر روز شاهد کاهش آمار مددجویان بوده تا بتوانیم از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بی‌شمار این نهاد در بخش‌های دیگر جامعه استفاده نماییم.
شاكری شمسی با تأکید به اینکه واگذاری امور به خود مردم همیشه تأثیرگذار بوده و نتایج خوبی را به دنبال داشته است گفت: کمیته امداد می‌تواند از طریق واگذاری برخی امور به انجمن‌ها، هیأت‌های مذهبی، سمن‌ها و ... بیش از گذشته در این مسیر قدم بردارد.
فرماندار يزد بر استفاده از ظرفيت‌های خيران در اين حوزه نيز تأكيد كرد و اظهار کرد: ماه مبارک رمضان فرصت بسيار خوبی است تا بتوانيم با حضور خيران در مراسم‌های مختلف از توانمندی‌های آنان استفاده نماييم.
captcha