کد خبر: 3499241
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹
در پنجمین رویداد طلوع برکت؛

دانشجویان دانشگاه تهران با کسب و کارهای قرآنی آشنا شدند

گروه جامعه: پنجمین کارگاه آموزشی، علمی و تجربی طلوع با محوریت کسب و کارهای فرهنگی مذهبی در کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پنجمین کارگاه آموزشی، علمی و تجربی طلوع برکت از سوی مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز مهارت‌آموزی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران با محوریت جلسه ایده‌پردازی و طرح‌ریزی کسب و کار صنایع فرهنگی قرآنی و هنر اسلامی ایرانی و با عنوان «کارآفرینی فرهنگی مذهبی» عصر دیروز 28 اردیبهشت‌ماه در تالار الغدیر مجموعه خوابگاهی کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این کارگاه ایده پردازی و طرح ریزی کسب و کار صنایع فرهنگی قرآن و هنر اسلامی ایرانی سید علیرضا هاشمی نکو، مربی کار آفرینی و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور به طرح موضوع در رابطه کسب و کارهای فرهنگی دینی با محوریت قرآن پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه یک کار فرهنگی، تولید است نه درآمد؛ ضرورت و اهمیت کسب و کارهای فرهنگی و فرصت‌های موجود در این زمینه را معرفی و سپس مدل‌هایی از کسب و کارهای هنری و فرهنگ قرآنی را ارائه کرد.

پس ارائه مدل‌های کسب و کار، «رمضان زرندی» دکترای کارآفرینی، کارگاه خلاقیت و نوآوری در امر کسب و کار صنایع فرهنگی قرآنی و هنر اسلامی ایرانی برگزار کرد.

وی در این کارگاه دانشجویان شرکت کننده را با شیوه‌های نوآورانه و متفاوت و طراحی مدل‌های کسب و کار آشنا کرد. سپس این دانشجویان در قالب چندین گروه به مدل سازی کسب و کارهای فرهنگی بر روی بوم‌های آماده شده پرداختند.

بر اساس گزارش ایکنا در پایان این رویداد به دانشجویان برتر در کارگاه جوایزی اهدا و از اساتید شرکت کننده نیز تقدیر شد.

بر اساس گزارش ایکنا اولینجلسه ایده‌پردازی و طرح‌ریزی کسب و کار صنایع فرهنگی قرآنی و هنر اسلامی ایرانی «طلوع برکت» روز چهارشنبه،۳۰دی ماه سال گذشته با حضور رحیم خاکی قاری بین‌المللی کشورمان، حامد جعفری، (تهیه کننده انیمیشن شاهزاده روم)، سید مهدی دبستانی تولید کننده بازی‌های رایانه‌ای و سید علیرضا هاشمی نکو، مربی کار آفرینی و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور برگزارشد.

در ادامه همین روند، اولین جلسه کارآفرینی رسانه‌ای در حوزه سینما و تلویزیون در کشور با تأکید بر هنر اسلامی ـ ایرانی عصر چهارشنبه اول اردیبهشت ماه سال جاری برگزار و علاوه بر رضا محمدکاظمی، مدیر گروه کسب و کار دانشکده کارآفرینی و دانشیار دانشگاه تهران که موضوع «کارآفرینی و رسانه با تأکید بر هنر سینما» را مورد بررسی قرار داد، تعدادی از کارگردان‌ها و تهیه کننده‌های مطرح کشور مشکلات و آسیب‌های سینمای ایران را مورد تحلیل قراردادند.

«کارآفرینی فرهنگی با محور قرآن کریم» عنوان سومین دوره کارگاه آموزشی طلوع برکت بود که این کارگاه آموزشی با همکاری دانشگاه الزهرا(س)، مرکز رشد و فناوری قرآنی جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی نهاد ریاست جمهوری روز پنج‌شنبه نهم اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۱۷ در سالن دکتر تورانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

آموزش کارآفرینی فرهنگی ـ دینی به دانشجویاندانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت گام بعدی مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی جهاد دانشگاهی بود که طی آن، دانشجویان این دانشگاه با ظرفیت‌های فرهنگ و هنر اسلامی ـ ایرانی برای تولید محصولات نوآورانه آشنا شدند.

از مجموعه جلسات ایده‌پردازی و طرح‌ریزی کارآفرینی فرهنگی ـ قرآنی و هنر اسلامی ایرانی (طلوع برکت) رویداد آموزشی «کارآفرینی مذهبی» در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه نیز برگزار شد. معرفی «نخستین شتاب دهنده فرهنگی قرآنی (شفق)» از جمله بخش‌های این برنامه بود.

در این برنامه کسب و کارهای فرهنگی به عنوان بهترین قالب فعالیت‌های مذهبی در عصر حاضرمعرفی شدند. آموزش ایده‌پردازی تا کارآفرینی نیز روز سه شنبه، ۲۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۵:۳۰ در دانشکده فنی دخترانه شریعتی برگزار شد و دانشجویان این دانشگاه به صورت عملی آموزش‌های مربوط به بوم‌نگاری کسب و کار فرهنگی را آموزش دیدند.

گزارش تصویری این کارگاه را اینجا ببینید!


captcha