کد خبر: 3499541
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
به‌مناسبت بزرگداشت نیمه شعبان؛

برگزاری نشست برنامه‌ریزی شئونات فرهنگی در بیت امام جمعه زاهدان

گروه اجتماعی: نشست برنامه‌ریزی شئونات فرهنگی بزرگداشت نیمه شعبان، سالروز ولادت حضرت ولی‌عصر(عج)، روز گذشته با حضور کارشناسان فرهنگی و قرآنی استان در بیت امام جمعه شهرستان زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان، نشست برنامه‌ریزی شئونات فرهنگی بزرگداشت نیمه شعبان، سالروز ولادت حضرت ولی‌عصر(عج)، روز گذشته با حضور کارشناسان فرهنگی و قرآنی استان در بیت امام جمعه شهرستان زاهدان برگزار شد.
آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان در این نشست بیان کرد: اعتقاد به ظهور منجی یک اصل پذیرفته‌شده جهانی است که در همه ادیان الهی وجود دارد، اما در دین اسلام تکیه و تأکید بیشتری روی آن شده است.
وی افزود: زمینه‌سازی برای پذیرش حضرت مهدی(عج) از دوران پیامبر(ص) آغاز شده و تاکنون ادامه دارد، بطوری که از طرق محدثان اهل سنت و اهل تشیع مورد تایید است و می‌توان آن را حلقه وصال همه مسلمانان دانست.  
نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان بیان کرد: ولادت پنهانی حضرت مهدی(عج) و حفظ جان ایشان همانند ولادت حضرت موسی(ع) بود زیرا خداوند درباره آن حضرت، همان کار را کرد که درباره موسی کرد به طوری که دشمنان مهدی (عج) نیز همان روش فرعون و سیاست فرعونی را دنبال کردند.
در این نشست، اعضای هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی استان، مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی و همچنین اعضای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) به ارائه پیشنهادات خود برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن مراسم نیمه شعبان پرداختند.
همایش مهدی یاوران نونهال، جنگ شادی به همراه شعر انتظار با عنوان « شور آزادی و شوق انتظار»، همایش بانوان منتظران، تجلیل از متولدین شب و روزنیمه شعبان و نیز تجلیل از هم‌نامان امام زمان(عج) از جمله برنامه‌هایی بود که در این نشست تصویب شد.
captcha