کد خبر: 3499613
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۸
رئیس مرکز فقهی لندن:

رقابت هسته‌ای قدرت‌های دنیا برخلاف اهداف موعود و مانع صلح جهانی است

گروه حوزه‌های علمیه: میزان خشن بودن و تهاجمی عمل کردن علیه یکدیگر در دنیا خیلی زیاد شده به ویژه اینکه رقابت تسلیحاتی و هسته‌ای میان آنان وجود دارد که بر خلاف اهداف موعود مشترک میان ادیان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علی الحکیم، رئیس مرکز فقه لندن امروز 30 اردیبهشت ماه در همایش دکترین مهدویت در مدرسه امام کاظم(ع) با بیان اینکه موعودگرایی یک هدف مشترک در میان همه انسان‌هاست گفت: ما نباید علیه دیگران تنش و مغایراتی ایجاد کنیم و باید شرایطی فراهم سازیم تا به نقاط مشترک برسیم.

وی اظهار کرد: رفتارها باید برمبنای ارزش های فرهنگی مشترک باشد، اما وضعیت امروز دنیا طوری است که ما را به این سمت پیش نمی برد.

وی تاکید کرد: باید برای حفاظت از ارزش های زندگی تلاش کنیم و این ارزش ها نباید توسط عده ای محدود تدوین شده باشد و باید بسیاری از افراد از جوامع مختلف بر آن نظارت داشته باشند.

علی الحکیم تصریح کرد: احمقانه است فکر کنیم چالش میان بشر به جز در دوره ظهور می‌تواند به پایان برسد و افراد خشونت ها را کنار بگذارند زیرا برخی برای جنگ سرمایه گذاری می کنند و رقابت میان آمریکا و دیگر کشورها مانع این امر است.

وی با بیان اینکه باید نصایح موعود را برای رفتار درست در میان بشر  نشر بدهیم اظهار کرد: مسیحیان هم مانند شیعیان منتظر منجی هستند و امید دارند که فردی ظهور کند، برای رفع بی عدالتی و جنگ در دنیا.

رئیس مرکز فقه لندن تصریح کرد: باید راه های درستی برای صلح در دنیا ایجاد شود اما بشریت بسیار از این کار و راه دور دست زیرا مسابقات تسلیحاتی و هسته ای کشورها نگران کننده و مانعی در این راه است.

وی ادامه داد: میزان خشن بودن و تهاجمی عمل کردن علیه یکدیگر خیلی در دنیا زیاد شده است و همه دنبال تخریب جمعی هستند و اگر این وضع ادامه بیابد وضعیت بدی پیش خواهد آمد.

علی الحکیم تاکید کرد: این کاملا ناعادلانه است که برخی کشورها هسته ای داشته باشند ولی برخی کشورها نداشته باشند، از این رو بی تردید جمع شدن همه پیرون ادیان بر یک محور موعودگرایی می تواند برکات زیادی در کاهش این ناعدالتی ها داشته باشد.

captcha