کد خبر: 3500017
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
در دومین نشست مدیران اتحادیه‌های تشکل‌های قرآنی مطرح شد؛

ادغام اتحادیه‌ها، رقابت میان مؤسسات قرآنی را در پی خواهد داشت

گروه مؤسسات قرآنی مردم نهاد: در دومین نشست مدیران عامل اتحادیه‌های تشکل‌های قرآنی استان‌ها که در روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ماه برگزار شد، درباره ادغام اتحادیه‌ها موضوعاتی مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدعلی سرابی، رئیس هیأت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در نشست مدیران عامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان‌ها که در استان زنجان برگزار شد، هدف از برگزاری همایش مدیران عامل مؤسسات قرآنی را تبادل تجربیات و ارتقا بخشی به کیفیت برنامه‌های اجرایی عنوان و اظهار کرد: در این نشست‌ها تجربیات در اختیار دیگران قرار داده می‌شود و تلاش می‌شود که از ظرفیت‌های استانی بهره گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه صدور مجوز و ادغام دو اتحادیه یکی از اقدامات مطلوب در حوزه قرآن است، بیان کرد: امیدواریم که این ادغام گامی در راستای استفاده از ظرفیت موسسات و ایجاد حس رقابت در ارائه برنامه‌ها باشد همچنین تلاش می‌شود با ترسیم چشم انداز چند ساله در زمینه برنامه‌های قرآنی در یک دوره ۱۰ تا ۱۵ ساله برنامه‌های خوبی در زمینه آشنایی آحاد مردم با این مباحث صورت خواهد گرفت.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت از افزایش چند ۱۰۰ درصدی فعالیت‌های قرآنی طی چند سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی امروز جریان حفظ قرآن مانند بسیاری از جریان ارزشی و فرهنگی در کشور مشهود است و امیدواریم در این زمینه اقدامات مطلوبی برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری داشته باشیم.

زمینه ظهور را با تمسک به قرآن فراهم کنیم

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان اظهار کرد: هم اکنون در فضای تهاجم فرهنگی کشور، مردم و جوانان درگیر هستند و دشمن نیز در تلاش برای انحراف جوانان است، لذا در این وضعیت باید جایگاه نماز را تبیین کرده و به آن توجه بیشتری داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در عرصه‌های مختلف کار دارد قرآنی می‌شود، گفت: باید بر اساس یک برنامه هوشمندانه هدف نهایی جمهوری اسلامی در زمینه قرآن گردآوری شود و باید بر اساس سند چشم‌انداز بیست ساله‌ جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی، برنامه‌های قرآنی خود را تبیین کنیم.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام ولادت امام زمان‌(عج) اظهار کرد: باید بررسی کنیم و ببینیم آیا اصلا فضای انتظار را داریم و به اینکه نقش‌ها و وظایف در موضوع انتظار باید تعریف شده باشد، باید توجه ویژه داشته باشیم و ضروری است در این بخش به صورت یکپارچه عمل کنیم.

حجت‌الاسلام صفی‌یاری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به منزله پیش زمینه ظهور است، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی فتنه‌های داخلی و برون مرزی بسیاری بود که باید بنشینیم و ببینیم که چگونه می‌توان با تمسک به قرآن بر آنها فائق آمده و زمینه ظهور را فراهم کرد.

۷۷ مؤسسه قرآنی در استان زنجان فعالیت دارند

همچنین در این نشست ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه تشکل‌های قرآنی که از وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات اسلامی مجوز دریافت کرده‌اند، فعالیت خوبی دارند، اظهار کرد: فضای رفاقت و همدلی در بین تشکل‌های قرآنی استان زنجان برقرار است و جلسات متعددی به منظور فعالیت بهتر این تشکل‌ها برگزار می‌شود که خروجی آن در اعتلای فرهنگ قرآنی تأثیر به‌سزایی داشته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از فعالیت ۷۷ مؤسسه قرآنی و شش انجمن قرآن نهج‌البلاغه در استان خبر داد و گفت: این مؤسسات با اخذ مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان فعالیت دارند.

مقدم با بیان اینکه امسال جشنواره قرآنی در قالب بیش از ۴۰۰ برنامه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این برنامه به مدت ۱۰ روز از ششم تا ۱۶ رمضان اجرایی خواهد شد که تجلیل و تکریم خادمان قرآن و برگزاری مسابقه بزرگ دعای ربنا، برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی، برنامه‎های ادبی متناسب با قرائت قرآن، نمایشگاه علوم قرآنی و تجلیل از قاریان و موذنان قرآنی روستایی از برنامه‌هایی است که در قالب جشنواره رمضان امسال اجرا خواهد شد.

یادآور می‌شود، اولین نشست هم اندیشی مدیرعاملان و روسای هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان‌های سراسر کشور، ۲۵ تا ۲۷ آذرماه سال گذشته در مشهد مقدس برگزار شد.



captcha