کد خبر: 3500095
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲

شب قرآنی در نیمه شعبان جمکران برگزار شد

گروه فعالیت‎های قرآنی: محفل بین‎‌المللی و بزرگ قرآن کریم امشب در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، در شب میلاد باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت ولی عصر(عج) برنامه های مختلفی در این مسجد شریف برگزار شد.
در راستای اجرای برنامه‎های مختلف فرهنگی و هنری و مذهبی که با رویکرد انتظار و مهدویت برگزار شد می‌توان به برگزاری محفل بزرگ قرآنی با حضور قاریان ملی و بین‌المللی اشاره کرد.
در این برنامه فرهنگی که به همت دارالقرآن مسجد مقدس جمکران برگزار شد، جمعی از قاریان ملی و بین‌المللی در دقایقی به قرائت آیات مهدوی و آیات متربط با مفاهیم امامت پرداختند.
حاج حمید رضا حمیدی وفا و محمد جان نثاری، از جمله قاریان مطرح ملی بودند که در این مراسم به قرائت پرداختند؛ همچنین اجرای گروه تواشیح خدام المهدی(عج) که همگی از خادمان این مسجد شریف هستند، از دیگر برنامه‎های این محفل بود.
از جمله برنامه‌های این محفل می‎توان به قرائت رضا دوسا از تانزانیا قرائت داشتند؛ همچنین این برنامه توسط شبکه ملی قرآن سیمای جمهوری اسلامی ایران به شکل مستقیم پخش شد.


captcha