به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، مراسم رونمایی و اهدای حلقه حسن یار، به موزه امیرالمومنین(ع)وابسته به حجتالاسلام والسملمین شهرستانی، نماینده تام الاختیار آیتاللهالعظمی سیستانی پیش از ظهر امروز برگزار شد.
در این مراسم سیدافشید فاطمینظر، فعال حوزه هنر قرآنی، اثر حلقه حسن یار را که شامل ۹۹ اسم از اسامی پروردگار را در طول حلقه موبیوس به نماینده تام الاختیار آیتاللهالعظمی سیستانی اهدا کرد.
گفتنی است از جمله ویژگیهای فنی حلقه موبیوس آن است که شما از هر نقطه این حلقه در طول آن حرکت کنید پس از یک دور کامل به مبدأ حرکت خود نمیرسید، بلکه به جایی پشت نقطه مبدأ میرسید و البته به شرط آنکه خواسته باشید برای دومین بار این حرکت را ادامه دهید، این بار درست به نقطه مبدأ حرکت خود خواهید رسید.
فاطمی نظر در این دیدار گفت: از جمله موارد دیگری که در زمینه خلق «حلقه حسن یار» قصد داشتم به آن برسم این است که بر پایه حدیثی قدسی، خداوند بر این نکته اشاره دارد که اسم اعظم در میان این اسامی مخفی است و این گونه نیست که یکی از آنها بر دیگری ارجح بوده و نسبت به سایرین در اولویت قرار گرفته باشد.