کد خبر: 3500874
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹

محفل «دو رکعت داستان» در یزد آغاز شد

گروه اندیشه: کارگاه‌های ایده پردازی، داستان خوانی و نقد آثار با عنوان «دو رکعت داستان» در حوزه هنری یزد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد به نقل از روابط‌عمومی حوزه هنری استان یزد، محفل داستان خوانی و نقد و بررسی آثار داستانی با نام «دو رکعت داستان» دوشنبه‌ها از ساعت 17 تا 19 در حوزه هنری یزد برگزار می‌شود.
معرفی و خواندن کتاب‌های خوب، قرارهای کتاب‌خوانی، کارگاه‌های چند دقیقه‌ای ایده‌یابی، سوژه‌یابی، پیرنگ‌نویسی، شخصیت پردازی، داستان خلاق، نگاه‌های نو، ارزشی نویسی و... از جمله مباحث و اتفاق‌های این محفل ادبی است.
نخستین جلسه این محفل صمیمانه سوم خرداد با حضور جمعی از نویسندگان و علاقه مندان به همت واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری یزد در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد. 
در این جلسه ابتدا فرازهایی از کتاب «قاف» نوشته یاسین حجازی و سپس یک داستان کوتاه از مجموعه داستان «شغل شریف» اثر محمد علی جعفری از نویسندگان استان یزد خوانده شد و با حضور حسنی مسئول آفرینش های ادبی حوزه هنری یزد و نویسنده کتاب مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. 
در این جلسه ضمن بیان نقدها و پیشنهادهای سازنده، شخصیت پردازی قوی و گفتمان مؤثر و بدیع، پردازش داستان بدون شعار زدگی و داشتن نگاه بین المللی از ویژگی‌‌‌ها و نکات بارز این داستان عنوان شد. 
در کارگاه ایده یابی چند دقیقه‌ای نیز به نقش واقعیت در بیان حقیقت از زبان هنر پرداخته شد که مطالب مطرح شده در قالب مقاله ای کوتاه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
حضور در این محفل آزاد است و نویسندگان، نوقلمان، هنرآموزان و علاقه مندان به داستان نویسی و کتاب‌‌‌خوانی می توانند برای شرکت در آن به حوزه هنری یزد واقع در چهار راه فاطمیه ـ ابتدای خیابان آیت الله کاشانی، کوچه آزادی مراجعه کنند یا با شماره تلفن 36231400 داخلی 25 تماس حاصل فرمایند.
captcha