کد خبر: 3500973
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:

با هنجارشکنان در ماه رمضان برخورد شود/ تقویت برنامه‌های تبلیغی

گروه حوزه‌های علمیه: مفسر قرآن کریم گفت: ممکن است عده‌ای عذر شرعی داشته باشند که می‌توانند روزه نگیرند ولی نباید روزه‌خواری به صورت علنی در سطح جامعه وجود داشته باشد و باید با هنجارشکنانی که می‌خواهند آبروی این ماه را ببرند برخورد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، امروز 5 خرداد در ابتدای درس خارج خود گفت: نزدیک ماه رمضان مساجد را غبارروبی و  تمیز می‌کنند ولی همان طور که ظاهر را گردروبی می‌کنیم باید باطن خود را هم گردروبی کنیم.

وی افزود: یکی از اعمال ماه شعبان استغفار است و گفته‌اند ذکر «لا اله الا الله و لا نعبد الا ایاه مخلصین له الدین و لوکره المشرکون» که هم توحید با آن کامل و هم استغفار زیاد و انسان برای روزه آماده می‌شود را زیاد تکرار کنید از این رو امام سجاد فرمود رمضان ماه طهور است.

آیت الله مکارم بیان کرد: طهور چیزی است که پاک است و هم پاک می‌کند، به همین دلیل به آب میوه طهور نمی‌گویند اما به آب خالص، طهور گفته می شود از این رو ماه رمضان هم طهور است منتهی مقدماتی لازم دارد که باید فراهم کنیم.

این مفسر قرآن با اشاره به ابن مقدمات افزود: اول اینکه برنامه‌های تبلیغی باید در ماه رمضان قوی باشد؛ الآن برنامه‌های فاسد شبکه‌های رسانه‌ای غربی به صورت قوی  علیه اسلام فعالیت دارند؛ 95 درصد این شبکه ها لجن‌زار است و دنیا را به لجن کشانده است؛ رمضان المبارک ماهی است که باید با تبلیغات در برابر اینها ایستاد و جوانان را بیمه کرد.

این مرجع تقلید بیان کرد: علاوه بر تبلیغ در مساجد، صدا و سیما و رسانه‌های دیگر نیز باید در برابر این هجوم بایستند، اینها می‌گویند دنیا اگر فاسد شود می‌توان آن را تسخیر کرد و می‌توان زنجیر بر دست و پای چنین مردمی بست ولی اگر با ایمان باشند و در مقابل ما بایستند به اهدافمان نمی‌رسیم و ما هم باید با تبلیغات قویتر در مقابل آنان بایستیم.

این مرجع تقلید عنوان کرد: باید از تظاهر به هنجارشکنی ماه رمضان جلوگیری شود و نباید روزه‌خواری علنی شود، اگر کسی عذر دارد گوشه‌ای برود روزه بخورد که در منظر عمومی نباشد و نباید علنی روزه بخورد و مبادا رستوران‌ها باز باشد و جمعیتی بروند تفریح و روزه‌خواری تا آبروی ماه روزه را ببرند؛ بنابراین در مقابل هنجارشکنی‌ها باید ایستاد.

وی تاکید کرد: ماه روزه ماه نیکوکاری است و ثواب عبادات 70 برابر است و باید در کنار روزه به یتیمان و بیماران و زندانیان بی‌گناه و نیازمندان رسیدگی شود.

captcha