مدیر حوزه علمیه قم عنوان کرد:
فعالیت 2500 طلبه در تبلیغ مجازی/ لزوم ایجاد مرکز تخصصی زبان در حوزه
گروه حوزههای علمیه: مدیر حوزه علمیه قم با اشاره به تبلیغات وسیع دشمنان در فضای مجازی از فعالیت دو هزار و 500 طلبه خبر داد و تاکید کرد: این تعداد در مقایسه با جمعیت 86 هزار نفری حوزه کم است.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین احمد فرخ فال، امروز 11 خرداد ماه در دیدار رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه گفت: مهمترین هدف در حوزه مطابق با آیه «نفر» امر تبلیغ است تا عدهای بعد از فراگرفتن آموزههای دینی و اسلامی بتوانند با مهاجرت به این امر مهم اهتمام داشته باشند.
ویژگیهای مبلغ در قرآن
وی مهمترین ویژگی مبلغ از دید قرآن را ترس و خشیت از خداوند برشمرد و تاکید کرد: پایه کار تبلیغ همین عنصر یخشونه است آنچه موجب شد تا امام خمینی در شرایطی که هیچ حمایتی نداشت در مقابل همه قدرتهای زورگو و شاه بایستد و بر خدا توکل و هیچ احساس کسر و کمبودی هم نداشته باشد.
فرخ فال بیان کرد: از دیگر ویژگیهای مبلغ این است که باید رسالات الله باشد نه اینکه بخواهد برای خود و امر خویش تبیلغ کند و حرف خود را بزند زیرا اگر روحانی بخواهد منش خود را تبلیغ کند مصداق رسالات الله نخواهد بود.
مدیر حوزه قم تصریح کرد: حوزه و روحانیت متکفل دین مردم و تبشیر و انذار آنان هستند و در فضای فاسد مجازی که امروز دشمنان درست کردهاند اگر حوزه به مسئولیتش عمل نکند چه کسی قرار است وارد این فضا شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: انجمن تبلیغ سلسلهجنبان امر تبلیغ در حوزه باید قرار بگیرد و اینکه دوستان پیشنهاد تشکیل مرکز تخصصی تبلیغ در فضای مجازی را دادند پیشنهاد بسیار خوبی است و من آن را دنبال خواهم کرد.
وی اظهار کرد: من معقتدم با وجود اینکه مرکز تخصصی تبلیغ داریم وجود مرکز تخصصی تبلیغ در فضای مجازی امر لازمی است و باید این مسئله به صورت خاص مورد توجه باشد.
فرخ فال بیان کرد: امروز کار به جایی رسیده است که گرفتن شبکههای کشورهای دیگر نیاز به بشقاب ماهواره و ... ندارد و فاسدترین شبکهها در داخل یک گوشی آن هم با فیلترشکن در اختیار جوانان ما قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: یک روزی حسینیه و مسجد و بازار محل اطلاعگیری مردم بود و ما هم در این مکانها به تبلیغ میپرداختیم ولی الان فاسدترین شبکهها در داخل خانههای مردم قابل دریافت است و جوانان را از پای منبر میبرند از این رو حوزه در این مسئله عقب مانده و نباید این طور باشد و باید عقب ماندگیها را جبران کنیم.
فرخ فال تصریح کرد: برخی سلایق و شانتاژها در درون حوزه نباید ما را در پیگیری این مسئله و مقابله علمی با این جریانات سست کند و باید ادامهدهنده اسلام نابی باشیم که امام در قرن اخیر احیاءکننده آن بودند.
وی تاکید کرد: امروز دو هزار و 500 طلبه در فضای سایبری و مجازی مشغول فعالیت هستند اما این تعداد در مقایسه با جمعیت 86 هزار نفری حوزه علمیه اندک است .
فعالیت 2500 طلبه در تبلیغ مجازی
مدیر حوزه قم گفت: حوزه با دارابودن هزار و 250 استاد سطح عالی و همین تعداد استاد در سطوح دیگر همچنین 800 استاد در مراکز تخصصی و هزاران پژوهشگر و نویسنده و قلم به دست باید فعالیت بیشتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه مدتی است زبان عربی در حوزه جدی گرفته شده است اظهار کرد: زبانهای انگلیسی، آلمانی و اسپانیولی نیز در برخی مدارس تدریس میشوند اما من معتقدم باید مرکز تخصصی زبان ایجاد شود و این مسئله را نیز پیگیری خواهم کرد.