کد خبر: 3503097
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

برگزاری محافل نورانی انس با قرآن در بقاع و اماکن متبرکه اردبیل

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل از برگزاری محافل نورانی انس با قرآن کریم با حضور قاری بین‌المللی از کشور مصر و نخبگان قرآنی استان در طول ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت‌الاسلام اکبر قیامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،گفت: ماه مبارك رمضان به جهت نزول قرآن كريم در آن و ويژگى‌هاى منحصرى كه دارد در ميان ماه هاى سال قمرى برترين است و قرآن كريم در این‌باره مى‌فرمايد: «ماه رمضان ماهى است كه قرآن براى هدايت انسان‌ها در آن نازل شده است».

وی افزود: تمام كتب بزرگ آسمانى مانند: قرآن كريم، تورات، انجيل، زبور، صحف در اين ماه نازل شده است و از آن جا كه ماه رمضان، ماه نزول قرآن، ماه خدا و ماه تزكيه و تهذيب است و قرآن در شب قدر كه در اين ماه قرار گرفته، در قلب پيامبر اكرم(ص) تجلّي كرده، نتيجه مي‏گيريم كه ماه رمضان تجلّي‏گاه قرآن، و ماه انس با قرآن است و روزه‏داران مؤمن بايد با تلاوت قرآن انس بگيرند، و با تدبّر در آيات قرآن و بهره‏گيري فكري و عملي از مفاهيم قرآن بر رشد و تكامل ملكوتي خود بيفزايند.

قیامی اظهار کرد: به همین منظور اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با برپایی محافل انس با قرآن کریم در اماکن متبرکه در طول ماه مبارک رمضان تمامی سعی و تلاش خود را در جهت انس بیشتر مردم خداجوی استان با این کتاب الهی به کار خواهد گرفت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان افزود: در راستای اجرای طرح ضیافت الهی، 8 محفل انس با قرآن کریم با حضور نخبگان قرآنی استان، 4 محفل با حضور قاری بین المللی از کشور مصر، 15 جلسه ترتیل‌خوانی و جزء خوانی و 10 جلسه تفسیر قرآن در 24 بقعه متبرکه و مکان مذهبی استان برپا می شود.

وی از عموم مردم مومن و دوستدار قرآن دعوت کرد با حضور پرشور خود در این جلسات قرآنی از فیوضات و برکات گسترده کلام وحی بهره‌مند گردند.

captcha