کد خبر: 3504006
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
رحیمیان:

مسجدمحوری، آفات محلات را از بین می‎برد

گروه اجتماعی: رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی قم بر لزوم مسجدمحوری در محلات در شهرهای کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین رحیمیان، مدیر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان قم پیش از ظهر امروز 16 خرداد در نشست تخصصی نماز در آثار امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد قم گفت: نماز بهترین کار است و اگر بهترین کار را ضایع کنیم این نعمت ما را نفرین می‌کند.
وی افزود: محلی که مسجد ندارد مهیای ویروس‏‎هاست و اگر در محلی مسجد وجود نداشته باشد باید منتظر اتفاقات بسیار بدی در این محل باشیم زیرا مسجد محل پاک‎سازی جوانان و جذب آنها به سمت مباحث دینی و خدایی است.
رحیمیان بیان کرد: ارزیابی کار مسوولان با نماز است؛ زیرا اگر نمازخانه ادارات و سازمان‏‎ها مناسب نباشد نشان می‎دهد که این مدیر مدیر مناسبی از نظر دینی نیست؛ باید این سوال را از مدیران پرسید که مدیران ما چه میزان در نماز سرمایه گذاری می‎کنند و چه میزان در مسجد حضور دارند؟
وی گفت: یکی از مسایلی که باید گفت آن است که بزرگان ما از نماز لذت می‎‌بردند و بهترین کار آنها نماز بود؛ بهترین کار لذیذترین کار بزرگان ما نماز است و اگر نتوانیم لذت نماز را به مردم منتقل کنیم در واقع کار خاصی انجام نداده‎ایم. 
رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی قم، بیان کرد: از آیت الله العظمی بهجت سوال پرسیده شد که چه کنیم که از نماز خسته نشویم که ایشان فرموند که باید از نماز لذت ببرید؛ سپس از ایشان سوال پرسیده شد که چه کنیم که از نماز لذت ببریم که ایشان فرمودند که باید خود را بشناسید و وقتی خود و خدا را شناختید از نماز لذت می‌برید.
وی گفت: اسرار الصلوه امام، سرشار از نکته‎ها و لطیفه‌ها و بدایع در این کتاب بزرگ وجود دارد؛ نعمت‎های الهی بسیار زیاد است و ما شاکر این نعمات هستیم ولی هیچ نعمتی به این نعمت که به ما اجازه داده است که او سخن بگوییم و راز و نیاز کنیم نمی‎رسد.
رحیمیان اظهارکرد: مسجد تنها برای نماز نیست؛ بلکه در مساجد آباد غیر از نماز همه خیرات و برکات وجوددارد؛ مسجد بیست متری آیت الله احمدی میانجی بیشتر از بسیاری از ارگان های امروزی ثمره و خدمات داشت؛ در این مسجد صدها جوان ازدواج کردند و صدها بیکار صاحب کار شدند و بسیاری از مشکلات خانوادگی حل شد؛ این گونه مراکز، مراکز انتشار نور و خیر و برکت و رحمت است.
رییس نهاد نمایندگی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: افرادی که در مساجد فعالیت می‎کنند افراد قابل اعتمادی هستند زیرا این افراد به دنبال منافع مادی خود نیستند و تنها هدف آنها خدمت خدا و خلق مردم است.
captcha