در ادامه سعید طوسی، قاری بینالمللی به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت و سپس حجتالاسلام امرودی، معاون فرهنگی شهرداری با اشاره به اینکه توفیق داشتیم که در آستانه ماه مبارک رمضان در خدمت حاملان قرآن باشیم، عنوان کرد: امیدوارم در ماه مبارک رمضان شهر ما شهر قرآنی شود و توجه به قرآن و شبزندهداری در این ماه بر ما نهادینه شود.
امرودی اضافه کرد: امسال به فضل خداوند 2 هزار و 700 مؤسسه قرآنی و خانههای قرآن و عترت سرای محلات و جلسات شاخص و خانگی را طی این نمایشگاه تجهیز خواهیم کرد و مورد حمایت قرار خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه تصمیم برپایی این نمایشگاه در شورای عالی قرآن شهرداری گرفته شده است که از شوراهای اثرگذار شهرداری است، اظهار کرد: تعداد مؤسساتی که مورد حمایت قرار گرفتهاند نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته است به گونهای که طی این نمایشگاه از 500 مؤسسه، 354 خانه قرآن و عترت شهرداری، 500 خانه قرآنی شهری، 500 جلسه شاخص و هزار و صد جلسه خانگی مورد حمایت قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: مبلغ حمایتی از تشکلهای قرآنی بین 300 هزار تا یک میلیون و سیصد هزار تومان متغیر است. همچنین 125 غرفه طی دو بخش شمالی و (حمایتهای سخت افزاری) جنوبی (حمایتهای نرمافزاری چون عفاف و حجاب کتابهای آموزشی و غیره) آماده ارائه خدمات هستند.
امرودی با اشاره به اینکه 30 نمایشگاه قرآنی در 22 منطقه و 8 نقطه محوری شهر تهران طی ماه مبارک رمضان خدمات ارائه میدهند، عنوان کرد: همچنین تبلیغات قرآنی و فضاسازی با آیات قرآنی طی ماه مبارک رمضان در شهر تهران انجام میگیرد همچنین برنامههای ویژهای نیز در شبهای قدر، عید فطر و امام حسن مجتبی(ع) در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی شهرداری با اشاره به اینکه 354 خانه قرآن و عترت در شهرداری شهر تهران فعال است، عنوان کرد: هفت دارالقرآن مرکزی طی سال گذشته در شهر تهران راهاندازی شد که در آستانه ماه مبارک رمضان دارالقرآنهای مرکزی در مناطق 11، 4 و 8 راهاندازی میشود.
وی بیان کرد: همچنین نمایشگاه شبهای شیدای و سایر برنامههای جانبی نیز در باغ موزه دفاع مقدس از دو ساعت پیش از افطار تا ساعت 12 شب تدارک دیده شده است.
امرودی تصریح کرد: تهیه شناسنامه قرآنی شهر
تهران و برپایی مسابقه قرآنی بین جلسات و بهرمندی از مؤسسات و تشکلات قرآنی در دستور کار قرار دارد.
در ادامه محمدباقر قالیباف شهردار تهران به سخنرانی پرداخت و با اشاره به اینکه محرومیتزدایی از موضوعات مورد تأکید در کلام خداوند و اهل بیت(ع) است، عنوان کرد: بهتر است پرچم محرومیتزدایی و انضباط شهری به دست کسانی باشد که علم و فرهنگ قرآنی دست آنهاست.
شهردار تهران با اشاره به اینکه هنگامی که
نگاهی به تمدنهای مختلف امروز میکنیم آنچه که در مرحله اول به ذهنمان متبادر میشود
انکار دین توسط آنهاست که این خطر است، گفت: اما خطر اصلی امروز برای ما انکار
دین نیست چون مواضع ما مشخص شده است چنانکه امام فرمودند: اگر امریکا در مقابل دین
ما بایستد ما در مقابل تمام دنیای آنها میایستیم. نگرانی ما ورود فرهنگها و خردفرهنگهایی
است که دین و باورهای دین را از زندگی اجتماعی و فردی ما دور کند که چالش بزرگ از
اینجا شروع میشود.
تلاوت احمد ابوالقاسمی، قاری بینالمللی نیز حسن ختام این برنامه بود.
یادآور میشود، دومین نمایشگاه شمیم وحی از 16 تا 23 خردادماه در باغ موزه دفاع مقدس
پذیرای علاقهمندان است.
گزارش تصویری را اینجا ببینید.