کد خبر: 3504386
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵
سیاری خبر داد:

تشدید بازرسی‌های بهداشتی از تهیه و توزیع غذا در رمضان

گروه سلامت: معاون بهداشت از تشدید بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،  علی اکبر سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا، برنامه‌ریزی خاص برای تشدید کنترل‌های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.

معاون بهداشت تاکید کرده است؛ تیم‌های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و  حلیم نظارت جدی داشته باشند.

سیاری همچنین برنامه‌های کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته است با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریت‌ها را انجام دهند.

بر اساس این گزارش معاون بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.

captcha