کد خبر: 3504495
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۴

ملت ایران از راه شهدای خود پشتیبانی می‌کند

گروه اجتماعی: امام جمعه دزفول از شهدای مدافع حرم به عنوان الگوی هزاران جوان ملت بزرگ ایران نام برد و گفت: ایثار و مجاهدت مدافعان حرم، آرامش، امنیت و ثبات را برای ما به ارمغان آورده است و ملت ایران از راه شهدای خود پشتیبانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی قاضی امام جمعه دزفول در مراسم وداع با شهید محمد زلقی چهارمین شهید مدافع حرم دزفول که امروز 17 خردادماه در آستان سبزقبا(ع) برگزار شد، گفت: مدافعان حرم در مقابل تروریست های تکفیری مورد حمایت استکبار جهانی، ابرقدرت ها، ارتجاع عرب و اسرائیل غاصب، با توکل و ایمان به خدا ایستاده اند.

وی افزود: محفل شهدا فرصتی برای عهد مجدد با آرمان شهداست و در این مجالس نورانی با صدای بلند به ابرقدرت های مستکبر می گوییم ملت شهیدپرور ایران از راه شهدای خود کوتاه نخواهد آمد.

امام جمعه دزفول از شهید زلقی به عنوان الگوی ایثار ، شجاعت و فداکاری نام برد و گفت: مردم دزفول به چنین فرزندان رشیدی افتخار می کند.

قاضی اظهار کرد:شهید محمدزلقی از پیشکسوتان دفاع مقدس عمری در کسوت جهاد و شهادت در راه خدا گام برداشت و به عهد خود با خدا تا آخرین لحظه عمر خود وفا کرد.
یادآور می شود، شهید محمدزلقی هفته گذشته در حومه حلب سوریه در درگیری با تروریست های تکفیری و در دفاع از حریم اهل بیت(ع) به شهادت رسید.

captcha