کد خبر: 3504719
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳

راه‌اندازی ستاد حفظ مجازی قرآن در خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام فرهادی‌نژاد با اشاره به اینكه در پنجمین سال اجرای طرح حفظ قرآن هستیم گفت: در خوزستان 8 مربی كه حافظ قرآن نیز هستند می‌توانند در اجرای این طرح همكاری داشته و به همین منظور ما در پی راه‌اندازی ستاد حفظ مجازی قرآن در خوزستان هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام مرتضی فرهادی‌نژاد معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه كه امروز 18 خردادماه در اين اداره كل برگزار شد، پیرامون طرح ملی حفظ قرآن کریم گفت: مقرر بود که در پایان سال 94 اجرای این طرح به پایان برسد اما با اختصاص سهمیه جدید به استان‌ها اجرای آن ادامه یافت.

وی با بیان اینکه سهمیه استان خوزستان در طرح حفظ قرآن کریم سال 95، 25 هزار نفر است، گفت: در این طرح شرکت‌کنندگان به دو شیوه حضوری و غیرحضوری(مجازی) می‌توانند شرکت داشته باشند تاکنون نیز یک‌هزار و 100 نفر در طرح حفظ مجازی ثبت‌نام کردند.

فرهادی‌نژاد با بیان اینکه نظارت بر عملکرد این شرکت‌کنندگان از سوی ستاد حفظ مجازی قم انجام می‌شود، گفت: سعی ما بر آن است که ستاد حفظ مجازی قرآن کریم در استان خوزستان را راه‌اندازی کنیم. چرا که افرادی از استان دوره‌های آموزشی مربوط به حفظ مجازی را در قم گذرانده‌اند و این افراد که خود مربی و حافظ قرآن کریم هستند به تعداد 8 نفر آماده فعالیت در این زمینه هستند. با توجه به اینکه این فرآیند دارای هزینه‌های بسیاری است از خیران درخواست کمک داریم.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: به منظور تکمیل سهمیه استان خوزستان در سال 95 رایزنی‌ها با مدارس و زندان‌ها انجام شده است. در نتیجه اجرای این طرح قرآنی 4هزار نفر در سال گذشته در زندان‌های استان خوزستان حافظ قرآن کریم شدند.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: حدود 30 وقف جدید از ابتدای سال تاکنون از مردم خوزستان به ثبت رسید که تعداد 8 مورد آنها منفعتی و مابقی مربوط به حسینیه‌ها و مساجد است. اما در مورد وقف قرآنی نیز در آبادان و خرمشهر به ثبت رسیده و یک وقف قرآنی دیگر در اهواز وجود دارد که هنوز به ثبت نرسیده است.

captcha