کد خبر: 3504938
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱

ملاک پذیرش عبادات و اعمال، ولایت اهل بیت(ع) است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام والمسلین شفیعی با بیان اینکه میزان و ملاک در پذیرش عبادات و اعمال، ولایت اهل بیت(ع) است، گفت: ولایت و محبت اهل بیت(ع) شرط قبولی اعمال است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت الاسلام والمسلین سید محسن شفیعی، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان، در سخنرانی پیش از جزءخوانی روز اول ماه مبارک رمضان که عصر امروز 18خرداد در مسجد صاحب الزمان(عج) اهواز برگزار شد، عنوان کرد: در کتاب امالی شیخ مفید روایتی است که شیخ در روز اول ماه رمضان سال1414 برای حضار بحثشان املا نموده اند، طبق این روایت محمدبن مسلم نقل می کند «نزد امام(ع) (منظور امام باقر(ع)یا امام صادق(ع) می باشد) رفته عرض کردم برخی افراد را می بینم که از مخالفان شما هستند( ازمخالف منظور کسانی است که از شیعیان و پیروان امام(ع) نبودند) لکن اهل عبادت بوده و آثار خشوع و افتادگی در چهره شان نمایان است. این عبادت فایده ای برای آنها دارد؟» به عبارتی راوی سوال می کند آیا شرط قبولی طاعات مودت و محبت امام معصوم(ع) نیست؟

وی ادامه داد: امام(ع) در پاسخ محمدبن مسلم داستانی از قوم بنی اسرائیل را نقل می کنند بدین مضمون که در بنی اسرائیل جماعتی بودند که اگر هرکس از آنها 40 روز و شب عبادت میکرد و دعا می نمود، خواسته او مستجاب می شد. از آن جماعت شخصی این مسیر را طی کرد؛ 40 روز را به عبادت پرداخت و سپس دعایی کرد، اما دعایش مستجاب نشد. نزد حضرت عیسی(ع) رفت و موضوع را با ایشان مطرح کرد.

شفیعی گفت: حضرت عیسی(ع) مطلب را به محضر خداوند متعال عرضه داشت. خداوند بر ایشان وحی کرد که «این شخص مسیر را درست نیامده است؛ او دعا کرد لکن در دلش شک و تردید دارد. ای عیسی اگر آنقدر مرا بخواند که گردنش قطع و اندامش بندبند و متلاشی شود دعایش پذیرفته نیست.» حضرت عیسی(ع) به آن شخص فرمودند زمانی که خدا را می خواندی در دلت تردیدی داشتی؟ آن شخص گفت «بله. من خدا را می خواندم اما نسبت به شما در دل شک داشتم، ای عیسی دعا کن خدا این شک را از دل من ببرد.»

امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) با اشاره به اینکه حضرت عیسی(ع) از خداوند منان اطمینان و آرامش برای قلب آن شخص مسئلت کرد و خداوند دعای او را اجابت فرمود، ادامه داد: امام(ع) در جواب محمدبن مسلم پس از نقل این ماجرا فرمودند « ما اهل بیت هم اینگونه هستیم؛ خداوند متعال عمل بنده ای را که در ما شک داشته باشد نمی پذیرد.»

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان تصریح کرد: میزان و ملاک در پذیرش عبادات و اعمال، ولایت اهل بیت(ع) است. ولایت و محبت اهل بیت(ع) شرط قبولی اعمال است و از خداوند متعال می خواهیم این نعمت را که به ما ارزانی داشته برای ما حفظ کند.

captcha