کد خبر: 3505899
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳

یادواره شهدای قرآنی لرستان برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی نشست مشترک اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان و قرارگاه خاتم‌الاوصیا(عج) مقرر شد یادواره شهدای قرآنی این استان در آینده نزدیک برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست مشترک حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با میثم کشکولی، مسئولان قرارگاه خاتم‌ا‌لاوصیا(عج) و مهرداد لک و امین رسولی از دیگر مسئولان این قرارگاه، صبح امروز، 22 خردادماه در دفتر اتحادیه تشکیل شد.
این جلسه که پیرو دو نشست سال گذشته اتحادیه جهت ایجاد تعامل و هم‌افزایی به درخواست قرارگاه خاتم‌الاوصیا(عج) برگزار شد، مقرر شد که تفاهم‌نامه‌ای منعقد شود که حوزه فعالیت‌های قرآنی این قرارگاه به اتحادیه مؤسسات قرآنی این استان واگذار شود.
همچنین با توجه به محافل انس با قرآن که با اجرای اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی این استان با نام شهدای قرآنی در سطح لرستان همزمان با ماه مبارک رمضان در حال برگزاری است، یادواره شهدای قرآنی که اسطوره‌های قرآنی در حوزه‌های ایثار و هدایت  هستند، برگزار شود.
لذا مقرر شد در جلسه سه‌شنبه، 25 خردادماه در خصوص زمان برپایی این همایش و تهیه کتابچه‌هایی درباره زندگینامه و وصیتنامه آنها و تهیه مستندسازی از این شهدا بحث و تبادل نظر انجام شود. همچنین کارگروه‌هایی برای این امر تشکیل می‌شود.
captcha