به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، امروز ۲۵ خردادماه، در نشست «دین، خانواده و تحولات اجتماعی؛ درنگی بر راهکارها و بایستههای تعامل شیعه _ کاتولیک» در حوزه خواهران با اشاره به ورود بانوان به عرصه اجتماعی گفت: در نظام مذهبی، شیعه حتی خانمها میتوانند امامت جماعت برای بانوان باشند و در عرصههای تبلیغی نیز اثرگذار هستند.
وی افزود: امروز تعداد مدارس دینی خواهران در سراسر کشور قریب به 490 مدرسه علمیه است که تعداد آن کمتر از مدارس برادران نیست.
وی افزود: همچنین قریب به 90 هزار طلبه خواهر در سطوح مختلف علمی و در رشتههای متنوع و تخصصهای گوناگون مشغول تحصیل هستند و به برکت انقلاب شرایط بسیار مناسبی برای تحصیل آنان فراهم شده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران بیان کرد: غنای علمی جامعه بانوان سبب شده تا در سطوح زیادی از آموزشها از وجود خود بانوان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ما امیدواریم حضور و آمد و شدهای علمی باعث زدودن غبارهایی شود که در ساحت اندیشههای ناب دینی ایجاد شده است.
جمشیدی تضریح کرد: ما معتقدیم که ادیان توحیدی نقاط مشترک زیادی دارند که میتوانند با تکیه بر آن به درمان آلام بشری که بر آنان تحمیل شده است بپردازند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: باید این تعاملات میان ادیان مختلف بیشتر شود تا بتوانیم به نتایج بهتری برای رفع مشکلات بپردازیم؛ من تصور میکنم ما دارای نقاط مثبت زیادی هستیم، سیره نبوی پیامبر اسلام و سیره حضرت عیسی که منش و دستورات این پیامبران بزرگ میتواند الگو برای همه انسان های وارسته در دنیا باشد.
وی تأکید کرد: مجموعه حوزه خواهران و برادران این آمادگی را دارند تا نشستهای علمی مشترکی با واتیکان داشته باشند تا بتوانیم برای پیشبرد صلح و امنیت و ارتقای ارزشهای معنوی تعامل کنیم و تفاهمنامههایی نیز امضاء شود.