کد خبر: 3507138
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۹

ارائه بیش از دو هزار عنوان کتاب در نمایشگاه «علوم قرآنی» یزد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: در نمایشگاه «علوم قرآنی» امسال بیش از دو هزار عنوان کتاب عرضه شده و طی چند روز آینده سیصد عنوان کتاب دیگر نیز اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، علی غیاثی ندوشن، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد 25 خردادماه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه علوم قرآنی در حسینیه بعثت یزد اظهار کرد: در نمایشگاه امسال بیش از دو هزار عنوان کتاب عرضه شده و طی چند روز آینده سیصد عنوان کتاب دیگر نیز در این مجموعه اضافه خواهد شد.
غیاثی ندوشن افزود: در این نمایشگاه سعی شده فقط کتب دینی و قرآنی عرضه شود و با همکاری تشکل‌های قرآنی این نمایشگاه برپا شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته این نمایشگاه در محل حسینیه خیرآباد یزد راه‌اندازی شد که به علت دوری از شهر تعداد کمتری از شهروندان مراجعه داشتند لذا در سال جاری در مرکز شهر یزد و در حسینیه بعثت نسبت به برپایی این نمایشگاه اقدام شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: در این نمایشگاه که از ساعت 10 صبح لغایت 23 شب به صورت یکسره دایر است همه کتاب‌ها و محصولات دینی با تخفیف 30 تا 50 درصد عرضه می‌شود.
غیاثی افزود: علاوه بر کتب دینی تعدادی از وسایل کمک آموزشی قرآنی، قلم قرآنی، کتب ادعیه، قاب و تابلو فرش‌ها با متون اسلامی، غرفه‌های مرتبط با احکام و نماز و...در این نمایشگاه ارائه شده است.
وی ادامه داد: هرچند در سال جاری معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌های خود را در هفته قرآن که بعد از ماه مبارک ‌رمضان در سراسر کشور برگزار خواهد شد اجرا می‌کند اما به دلیل اینکه نخواستیم مردم از فیض استفاده از کتب و ادعیه محروم شوند لذا با همکاری تشکل‌های قرآنی این نمایشگاه در شهر یزد و محل حسنیه بعثت راه‌اندازی شد.
غیاثی ندوشن تصریح کرد: این نمایشگاه تا پایان ماه مبارک رمضان دایر است و از همه شهروندان دارالعباده و دارالعلم یزد دعوت می‌شود تا برای بازدید مراجعه داشته باشند.
captcha