کد خبر: 3507781
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳
درنمایشگاه قرآن انجام می‌شود؛

نقل قصه‌های قرآنی به شیوه جذاب برای دانش‌آموزان

گروه جامعه: قصه‌‌های قرآنی با شیوه جذاب در بخش آموزش و پرورش بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برای دانش‌آموزان و علاقه‌مندان نقل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، خداوند متعال در قرآن كريم براى القاى پيام‌‌ها و مقاصد الهى، آيات خود را بر اساس روش‏‌ها و قالب‌هاى گوناگونى نازل كرده است؛ براى مثال اخلاق انبيا را به عنوان الگويى براى مخاطبان تبيين می‌كند يا به اخبار و سرگذشت اقوام و ملل گذشته می‌پردازد.
از این رو يكى از قالب‌هايى كه‌ مكرر در قرآن به كار رفته قالب «قصه» است. بخش قابل توجهى از آيات قرآن را قصص قرآنى به خود اختصاص داده است و یکی از معجزات قرآن که در هدایت جوانان و نوجوانان بسیار موثر است، قصص قرآنی است.
در بخش وزارت آموزش و پرورش بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم غرفه‌ای با عنوان «قصص قرآنی» فعالیت می‌کند که در این غرفه قصه‌های قرآنی به شیوه بسیار زیبا و جذاب برای دانش‌آموزان نقل می‎شود.
در این غرفه فردی به‌عنوان قصه‌گو دانش‌آموزان را با داستان‌های قرآنی و دینی به شیوه تصویری و پرسش و پاسخ آشنا می‌کند. فعالیت این غرفه از نخستین دقایق بازگشایی نمایشگاه آغاز و تا زمان اتمام نمایشگاه ادامه دارد.
یکی دیگر از غرفه‌های بخش آموزش و پرورش نماشیگاه قرآن به فعالیت خبرگزاری پانا (خبرگزاری دانش‌آموزی) اختصاص دارد که در این غرفه نیز مصاحبه‌های حضوری با بازدیدکنندگان از بخش آموزش و پرورش انجام می‌شود و اطلاعات و اخبار این بخش از طریق خبرگزاری پانا منتشر می‌شود.

نمایشگاه//نقل قصه‌های قرآنی به شیوه جذاب برای دانش‌آموزان

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خردادماه تا ٨ تیر ماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) از ساعت ١٨ تا ٢٣:٣٠ در حال برگزاری است.
captcha