کد خبر: 3508550
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴

200 روزه اولی‌ در دانشگاه آزاد یزد تجلیل می‌شوند

گروه اجتماعی: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: با هدف تشویق در راستای اشاعه فرایض دینی فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی یزد طی مراسمی 200 روزه‌اولی تجلیل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، کمال خواجه‌پور، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار کرد: طرح تشویق فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که برای نخستین بار روزه را به صورت واجب و کامل می‌گیرند و به عنوان روزه اولی تلقی می‌شوند اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: این طرح با هدف تشویق در راستای اشاعه فرایض دینی و اجرای احکام الهی اجرایی و با برگزاری مراسم باشکوهی شامل سخنرانی، تقدیم جوایز، برگزاری نماز جماعت و صرف افطاری همراه خواهد بود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد خاطرنشان‌ کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یزد در این مراسم میزبان بیش از 200 روزه‌اولی خواهد بود.
captcha