کد خبر: 3508996
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲

آیین اختتامیه مسابقات قرآن بازنشستگان شهرداری تهران برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآن بازنشستگان شهرداری تهران، امشب، اول تیرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه بازنشستگان شهرداری تهران و خانواده‌هایشان، امشب از ساعت 18 در سالن همایش‌های شهید آوینی واقع در فرهنگ‌سرای بهمن برگزار می‌شود.
این مراسم با تلاوت رضا جوشقانی، قاری ممتاز کشورمان آغاز می‌شود و سپس سرود جمهوری اسلامی پخش خواهد شد. در ادامه مصطفی منتظرالمهدی، مدیر‌عامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران به ارائه گزارش از این دوره از مسابقات می‌پردازد.
عباس سلیمی، پیشکسوت و خادم‌القرآن کشورمان از دیگر سخنران این مراسم است و در ادامه گروه تواشیح بین‌المللی اسوه به اجرای همخوانی می‌پردازد. سپس حجت‌الاسلام ناصحی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نکاتی را بیان خواهد کرد. پایان‌بخش این برنامه تجلیل از منتخبان رشته‌های ده‌گانه این دوره از مسابقات با حضور مسئولان است.
یادآور می‌شود، سومین دوره مسابقات قرآن ویژه بازنشستگان شهرداری تهران در راستای ترویج هر چه بیشتر فرهنگ قرآنی میان خانواده‌ها از 22 تا 30 خردادماه در گروه‌های بازنشستگان و موظفین شهرداری تهران، کارکنان سازمان بازنشستگی و شرکت‌های تابعه و خانواده‌های آنها در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد که متسابقان در بخش شفاهی در رشته‌های اذان، تلاوت و حفظ یک جزء، در بخش کتبی احکام، تفسیر، سیره معصومین(ع) و در بخش هنری و ادبی در رشته‌های خط، نقاشی و شعر آئینی، در بخش فضای مجازی در رشته‌هایی چون طراحی سایت، وبلاگ، کانال قرآنی، جدول قرآنی و صفحه‌های قرآنی باهم به رقابت پرداختند.
captcha