کد خبر: 3509173
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰

بسیاری از سنت‌های ثابت الهی نیازمند بزرگداشت است

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه همدان عنوان کرد: بسیاری از مقدسات، حقایق و سنت‌های ثابت الهی در عالم به شدت نیازمند بزرگداشت است به عنوان نمونه بزرگداشت عالمان، پدر و مادر، بزرگداشت خدمتگزاران و بزرگداشت شهید و شهادت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل زندان‌های همدان آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان سه‌شنبه، یکم تیرماه در مراسم معنوی محفل انس با قرآن کریم در اداره‌کل زندان‌های استان همدان، اظهار کرد: فلسفه برگزاری اینگونه مراسم‌ها به نیت بزرگداشت و عظمت این کتاب آسمانی است .
وی افزود: بسیاری از مقدسات، حقایق و سنت‌های ثابت الهی در عالم به شدت نیازمند بزرگداشت است به عنوان نمونه بزرگداشت عالمان، پدر و مادر، بزرگداشت خدمتگزاران و بزرگداشت شهید و شهادت است، این مراسم نیز برای بزرگداشت قرآن کریم است ولی کافی نبوده و این بزرگداشت‌ها را بایستی تعمیم دهیم .
آیت‌الله طه‌محمدی ضمن تقدیر از زحمات مدیرکل و کارکنان زندان‌های همدان در برگزاری مراسم محفل انس با قرآن، ادامه داد: به جوانان سفارش شده که همیشه حرمت بزرگسالان را داشته باشند همان طور که در قرآن کریم آمده است در مورد زنان و مردان با ایمان که سنشان بالا می‌رود و موهایشان سفید می‌شود خداوند می‌فرماید: از موی سفید آن ها من حیا می‌کنم و این نشان می‌دهد که آن قدر موی سفید کردن در اسلام پیش خدا مهم است .
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در بخش دیگری از سخنان خود تعلیم و تعلم قرآن کریم را بسیار مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: امامان ما قرآن را با صوت زیبا و آهنگ دلنشین قرائت می‌کردند و امیر المومنین(ع) می‌فرمایند: «قرآن را با آهنگی بخوانید که مردم زار زار گریه کنند» .
captcha