کد خبر: 3509267
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

کمک روزه‌داران مینه سوتا به نیازمندان سومالیایی

گروه بین‌الملل: روزه‌داران شهر «مینیاپولیس» ایالت مینه سوتای آمریکا در طول ماه رمضان به نیازمندان سومالیایی مقیم این ایالت یاری می‌رسانند.

کمک روزه‌داران مینه سوتا به نیازمندان سومالیایی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Voice of America»، بیشتر مسلمانان در بخش‌های مختلف ایالت مینه‌ سوتا به ویژه مسلمانان سومالیایی مقیم ماه رمضان را روزه می‌گیرند.
مسجد «رودا» در شهر «مینیاپولیس» واقع در ایالت مینه‌سوتا یکی از مکان‌هایی است که نمازگزاران زیادی دارد و در ماه مبارک رمضان میزبان روزه‌داران و مراسم نماز «تراویح»(ویژه اهل تسنن) است.
روزه‌داران شهر «مینیاپولیس» در طول ماه رمضان به نیازمندان سومالیایی این شهر کمک می‌کنند.
یکی از داوطلبان جمع‌آوری کمک‌های مسلمانان، گفت: کسانی از سومالی آمده‌اند که هیچ خویشاوندی در آمریکا ندارند که برایشان پول بفرستد و آنها در فقر کامل به سر می‌برند.
وی گفت: ما با اینکه آنها را نمی‌شناسیم، اما برایشان پول جمع می‌کنیم و از طریق سازمان کمک به مردم سومالی به آنها کمک می‌کنیم.
ایالت مینه سوتا حدود 200 هزار مسلمان دارد، رمضان امسال در این ایالت، در فصل تابستان واقع شده است و روزه‌داران 18 ساعت را در گرمای شدید روزه می‌گیرند و آن را یک حرکت معنوی می‌دانند.
captcha